Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Κοντοές: «Είμαστε καλύτεροι από τον Πανιώνιο»

Ο Γιάννης Κοντοές μίλησε στην Nova για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την πρώην ομάδα του, Πανιώνιο, υποστηρίζοντας πως οι Αρκάδες θα κερδίσουν επειδή είναι καλύτερη ομάδα.

Κοντοές: «Είμαστε καλύτεροι από τον Πανιώνιο»

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο:
«Η αλήθεια είναι ότι εμείς βρισκόμαστε ίσως στο καλύτερο σημείο της χρονιάς σε ότι έχει να κάνει με την κατάστασή μας. Έχουμε πολλές συνεχόμενες νίκες, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Για το που θα κριθεί το ματς:
«Ο Ελευθερόπουλος έχει κάνει καλή δουλειά και ο κύριος Παναγόπουλος πατάει πάνω σ' αυτή τη δουλειά. Είναι παιχνίδι που θα κριθεί στη δύναμη, στο πάθος και στο ποιος θα δείξει πραγματικά μέσα στο γήπεδο ότι το θέλει πιο πολύ. Ο Πανιώνιος μπορεί να αγωνίζεται για τη σωτηρία του, αλλά εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τη δεύτερη θέση και αν είναι δυνατόν να διευρύνουμε την απόσταση από τον ΠΑΟΚ».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Πανιώνιο:
«Ο Φανούρης έχει μεγάλη ποιότητα, ο Σάμαρης είναι πολύ καλός παίκτης, ο Μενδρινός. Από τους πιτσιρικάδες ο Κολοβός, έχει καλούς παίκτες γενικότερα, απλά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε και καλύτερη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: