Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

«Οριακό το παιχνίδι με τον Πανθρακικό»

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Σωκράτης Διούδης, μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά η δηλώσεις του στη Νova:

-Σωκράτη, παιχνίδι ζωής ή θανάτου είναι αυτό που έρχεται κόντρα στον Πανθρακικό;

«Σίγουρα είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι, οριακό θα το έλεγα. Όμως, όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει τον τελευταίο καιρό, έτσι είναι για την ομάδα μας. Έχουμε φτάσει σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όντας αυτή τη στιγμή στην προτελευταία θέση, αλλά με μια νίκη μπορούμε να περάσουμε τον αντίπαλό μας και αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο».

-Το ότι είστε έμπειροι, πια, από τέτοιου είδους παιχνίδια, πόσο σας βοηθάει;

«Μπορούμε να ανταποκριθούμε καλύτερα, ξέροντας τις ιδιαιτερότητες αυτών των παιχνιδιών. Εχουμε παίξει αρκετά τέτοια ματς τον τελευταίο καιρό και πιστεύω πως εάν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και προσηλωμένοι στην τακτική μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-Που επικεντρώνεις από τον Πανθρακικό;

«Δεν επικεντρώνω κάπου. Ο Πανθρακικός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξεχνάμε ότι στον πρώτο γύρο μας κέρδισαν και μάλιστα σχετικά εύκολα. Από εκεί και πέρα εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, έχουμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα και είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε».

-Υπάρχει πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο. Θετικό για σένα και την άμυνα γενικότερα;

«Σίγουρα είναι θετικό. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, αλλά όπως είπα γενικά σαν σύνολο ο Πανθρακικός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να μένουμε σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και πιστεύω να τα καταφέρουμε».

-Με νίκη ξεμπλέκετε;

«Με νίκη συνεχίζουμε κι ελπίζουμε!»

-Αναμένεται, ξανά, πολύς κόσμος στο Χαριλάου…

«Και σ΄ αυτό είμαστε συνηθισμένοι! Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας, μας στηρίζει και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και γι αυτόν. Βέβαια, πρώτα απ΄ όλα για εμάς, γιατί έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και είναι κρίμα οι κόποι μας να μην ανταμειφθούν στο τέλος».

-Η διακοπή του πρωταθλήματος, σας βοήθησε;

«Σίγουρα, γιατί προερχόμαστε από μία ήττα. Εννοείται, λοιπόν, πως βοήθησε η διακοπή. Ηρεμήσαμε λίγο, ανασυνταχθήκαμε, δουλέψαμε πολύ με τον προπονητή μας κι εύχομαι να βγουν όλα αυτά στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: