Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αναστόπουλος: «Πρέπει να διορθωθούμε σύντομα»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου στους εναπομείναντες αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος επέστησε ο Νίκος Αναστόπουλος κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Αναστόπουλος: «Πρέπει να διορθωθούμε σύντομα»
Ο 55χρονος τεχνικός περιμένει οι Περιστεριώτες να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στους επόμενους αγώνες και να τα δώσουν όλα από το επόμενο κιόλας παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη.

«Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας. Το ακούσατε πριν λίγες μέρες και από τον πρόεδρο. Πρέπει να διορθωθούμε σύντομα για να μπούμε στα πλέι οφ και να έχουμε καλή παρουσία και εκεί», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας προπονητής στους παίκτες της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστόπουλος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην «κυανόλευκη» ενδεκάδα, αν και μέχρι στιγμής έχει αποφύγει να φανερώσεις τα πλάνα του.

Ο «Αναστό» θέλει όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι στην «πρίζα», ώστε να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ακόμη και στις προπονήσεις.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντένις Επστάν απουσίασε από το κανονικό πρόγραμμα, λόγω ενός οδοντιατρικής φύσεως πρόβλημα και προπονήθηκε μόνο του.

Σήμερα ο Γερμανός χαφ θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή, αν και δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού για το παιχνίδι με την ακριτική ομάδα και «πληρώνει» την κακή αγωνιστική του κατάσταση. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: