Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Έρχεται συνάντηση Παναθηναϊκού-Φυτανίδη!

Τις προθέσεις του Σωκράτη Φυτανίδη θέλουν να γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού του Ατρομήτου.

Έρχεται συνάντηση Παναθηναϊκού-Φυτανίδη
Στο… ψητό θα περάσουν σύντομα οι διερευνητικές κρούσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού στην πλευρά του Σωκράτη Φυτανίδη.

Τους τελευταίους μήνες είναι γνωστό ότι οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 28χρονου στόπερ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι επίσημες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον παίκτη, ώστε να ξεκαθαρίσει αν υπάρχουν πιθανότητες να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Μακεδόνας αμυντικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και σύλλογοι του εξωτερικού.

Όπως στις υποθέσεις του Μαγιάδα και του Κόρμπου, τα πάντα βρίσκονται στο χέρι των ανθρώπων της «πράσινης» ΠΑΕ και η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Φυτανίδη αναμένεται να γίνει μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά ή τον Πανιώνιο.

Εφόσον ο Έλληνας στόπερ ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ από το εξωτερικό.

Τη φετινή σεζόν ο Φυτανίδης έχει παίξει σε 23 αγώνες πρωταθλήματος, δύο Europa League και άλλους δύο στο Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας πετύχει τρία γκολ και μοιράσει τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του.

Όσον αφορά τον Μαγιάδα, η SportDay γράφει ότι ο Βαρέλα πιστεύει πολύ στο ταλέντο του Ουρουγουανού φορ και θέλει να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η μεταγραφή του.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι συζητήσεις αφορούν τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αφού οι «πράσινοι» θέλουν να τον κλειδώσουν στην Παιανία. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: