Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Παρέλαση ως το Λονδίνο!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Παρέλαση ως το Λονδίνο!

Εκεί με μεγάλη διαφορά (αστρονομική είναι η αλήθεια για τα δεδομένα) μπορεί μέχρι και την πρωτιά. Μπορεί όμως να βγει και δεύτερος ώστε να έχει το αβαντάζ έδρας. Πολλά μπορεί. Ας πάμε όμως στα σίγουρα. Το βέβαιο είναι ότι αυτός ο Παναθηναϊκός κάθε μέρα που περνάει γίνεται και καλύτερος.

Πιο σοβαρός, πιο ώριμος και με προσωπικότητα. Η φανέλα είναι πάντα βαριά. Εμενε να δέσουν μεταξύ τους οι παίκτες και να γίνουν ομάδα. Με τις νίκες που πέτυχαν το κατάφεραν. Τώρα νιώθουν αυτοπεποίθηση. Η αμφισβήτηση έδωσε θέση στον θαυμασμό. Τα χαμόγελα έγιναν αμέτρητα και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη έχουν δικαίωμα οι «πράσινοι» να ονειρεύονται και κάτι παραπάνω.

Σε όποια θέση κι αν τερματίσουν στον όμιλο, με ή χωρίς αβαντάζ έδρας η πρόκριση στο Λονδίνο είναι στο χέρι τους. Ποιος να τους τρομάξει. Ακόμη και η Μπαρτσελόνα τώρα δίχως τον Πιτ Μαϊκλ και με τον Ναβάρο να είναι πάντα στο όριο δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο. Ο Παναθηναϊκός είναι σε φόρμα και με δεδομένο ότι τα πλεϊ οφ αρχίζουν αμέσως δεν φοβάται μήπως χάσει τον ρυθμό του. Σε αυτή την Ευρωλίγκα είναι όλα πιθανά. Δεν υπάρχει η ομαδάρα με τους υπερπαίκτες η οποία πάει τρένο την κούπα.

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Πατάει πολύ γερά στα πόδια του και ξέρει ότι μπορεί. Με τη φανέλα του να πετάει φωτιές από τη λάμψη του αστεριών της δεν υπάρχει αντίπαλος που να μην θαμπώνεται. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει μήτε φόβος μήτε άγχος.

Οτι κι αν γίνει από εδώ και πέρα ο ΠΑΟ δεν έχει να χάσει τίποτα. Πετυχημένος είναι με βάση το πως ξεκίνησε τη χρονιά. Αυτό είναι ένα τεράστιο όπλο που στο φινάλε μπορεί να του προσθέσει το αδιανόητο στο ξεκίνημα της χρονιάς: ένα ακόμη αστέρι στην τρισένδοξη φανέλα του...πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: