Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Όλα τα σενάρια για Παναθηναϊκό!

Από πρώτος μέχρι και τέταρτος μπορεί να βρεθεί ο Παναθηναϊκός όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής του Top 16. To www.sport-fm.gr έχει όλα τα σενάρια.

Όλα τα σενάρια για Παναθηναϊκό

1) Αν ο Παναθηναϊκός χάσει από την ΤΣΣΚΑ, οι Ρώσοι είναι πρώτοι και ο Παναθηναϊκός τέταρτος αντιμετωπίζοντας στα προημιτελικά την Μπαρτσελόνα, αφού θα ισοβαθμήσει με τον ηττημένο του Ρεάλ-Εφές και μειονεκτεί και στις δύο ισοβαθμίες (-4 και +1 με Ισπανούς, -14 και +13 με Τούρκους). Παράλληλα, σε αυτή την περίπτωση η ΤΣΣΚΑ θα είναι πρώτη και ο νικητής του Ρεάλ-Εφές δεύτερος.

2) Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, θα είναι τουλάχιστον τρίτος και με ένα ακραίο σενάριο ακόμη και πρώτος. Υπάρχουν δύο σενάρια τριπλής ισοβαθμίας:

α) εφόσον η Ρεάλ κερδίσει την Εφές προκύπτει τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟ, Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ (τέταρτη σίγουρα η Εφές), όπου επειδή όλες οι ομάδες έχουν από τρεις νίκες στα μεταξύ τους ματς, προσμετράται η διαφορά πόντων στους αγώνες ανάμεσά τους. Ο ΠΑΟ πρέπει να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ με 19+ για να είναι δεύτερος και με 22+ για να είναι πρώτος. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι τρίτος.

β) εφόσον η Εφές κερδίσει τη Ρεάλ προκύπτει τριπλή ισοβαθμία ΠΑΟ, Εφές και ΤΣΣΚΑ (τέταρτη σίγουρα η Ρεάλ). Ο ΠΑΟ πρέπει να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3+ για να είναι δεύτερος και με 26+ για να είναι πρώτος. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: