Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Λουτσιάνο: «Μακάρι να παιζόταν ο τίτλος σε αυτό το ματς»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και νυν προπονητής του Αιγάλεω, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο του «Αθλητικού Metropolis» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Για το ντέρμπι:

«Πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό είναι το καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή, γιατί είναι δύο πολύ καλές ομάδες με πολύ κόσμο. Μακάρι να παιζόταν ο τίτλος σε αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα αλλά για τον ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ καλό να κερδίσει».

Για το αν ο Ολυμπιακός, λόγω ότι έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα δεν θα τα... δώσει όλα:

«Ο Ολυμπιακός δε θα χαρίσει το ματς σε καμία περίπτωση. Ο ΠΑΟΚ όμως ενδιαφέρεται περισσότερο να κερδίσει και θα είναι μια ευκαιρία να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας».

Για το αν το παιχνίδι αυτό είναι ένα «crash test», λόγω ότι υπάρχει περίπτωση οι δύο ομάδες να βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό Κυπέλλου:

«Τέτοια παιχνίδια μένουν για πάντα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων. Το Κύπελλο είναι τελείως διαφορετικό από το πρωτάθλημα και πιστεύω πως αν έρθουν αντιμέτωποι στον τελικό, θα είναι ένας από τους καλύτερους των τελευταίων χρόνων».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης:

«Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποτιμήσει κανέναν, γιατί το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο. Για μένα μετράει η θέληση κάθε ομάδας να πετύχει τον στόχο της.».

Για το αν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου βοήθησαν τον ΠΑΟΚ:

«Ναι σίγουρα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν σοβαρό άνθρωπο να στηρίζει τον προπονητή και την ομάδα. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη να βρει τον σωστό δρόμο και να οδηγηθεί στις επιτυχίες».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής αλλά γνώμη μου είναι πως αυτή τη χρονιά δεν βοήθησε. Ο Γκαρσία θα μείνει στην ιστορία της ομάδας αλλά ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο όνομα και δεν μπορεί να στηρίζεται σε έναν ποδοσφαιριστή».

Για το αν είναι της άποψης ότι πρέπει να στηρίζεται ο προπονητής:

«Απ? τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει έναν σοβαρό προπονητή, που έχει δείξει την αξία του τα προηγούμενα χρόνια, πρέπει να συνεχίσει με αυτόν. Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή του».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά:

«Εγώ προσωπικά το εύχομαι αυτό, γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια ταλαιπωρείτε. Ελπίζω να κυλάνε καλά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα και μακάρι να το καταφέρει γρήγορα αυτό ο κ. Σαββίδης».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: