Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

«Καταδικάζουμε την επίθεση στους δημοσιογράφους»

Η Λάρισα με ανακοίνωσή της καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκαν εκπρόσωποι του Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου.

«Καταδικάζουμε την επίθεση στους δημοσιογράφους»
Τα άσχημα δεν έλειψαν στο ντέρμπι ανάμεσα στη Λάρισα και τη Νίκη Βόλου στο «AEL FC Arena», καθώς μετά το τέλος της αναμέτρησης οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν σε εκπροσώπους του Τύπου από την Μαγνησία.

Η διοίκηση της ΑΕΛ με ανακοίνωσή της καταδίκασε το συμβάν, τονίζοντας ότι αποτέλεσε μεμονωμένο περιστατικό, ενώ πρόσθεσε ότι θα προσπαθήσει η ομάδα να κάνει τα πάντα, ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσει την επίθεση που δέχτηκαν εκπρόσωποι του Τύπου, μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, στα δημοσιογραφικά θεωρεία του AEL FC ARENA.

Παρά τα ιδιαιτέρως αυξημένα μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν για το συγκεκριμένο χώρο και την υποδειγματική συμπεριφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων της ΑΕΛ (στην οποία απένειμαν τα εύσημα τόσο ο προπονητής της Νίκης Βόλου κ. Χαραλαμπίδης όσο και ο ποδοσφαιριστής Π. Ριζογιάννης), μια μειοψηφία κατάφερε να αμαυρώσει την εικόνα.

Πρόκειται σαφέστατα για μεμονωμένο περιστατικό, όμως είναι κρίμα μια ολόκληρη πόλη και χιλιάδες υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων να κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν από τις πράξεις των λίγων. Κι επειδή αυτοί οι λίγοι διατείνονται, συνήθως, ότι πράττουν στο όνομα του συμφέροντος της ΑΕΛ, ας αναλογιστούμε λίγο όλοι μας: Σε ποιο ακριβώς σημείο βγήκε κερδισμένη η ομάδα μας από όλη αυτή την ιστορία;

ΥΓ.: Γνωρίζουμε ότι μια απλή καταδίκη των περιστατικών δεν είναι αρκετή. Ως ΠΑΕ είμαστε διατεθειμένοι να λάβουμε κάθε μέτρο για την περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των δημοσιογραφικών θεωρείων, που θα εγγυάται την απρόσκοπτη λειτουργία τους για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: