Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Χριστόπουλος: «Απαιτείται λύση για το γηπεδικό»

Την ανάγκη να ξεπεραστεί το γηπεδικό πρόβλημα για να μπορέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα να ανέβει επίπεδο, επανέλαβε ο Γιάννης Χριστόπουλος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Χριστόπουλος: «Απαιτείται λύση για το γηπεδικό»
«Η ομάδα χρειάζεται προπονητικό κέντρο, χώρους να κάνει προπόνηση και χρειάζεται και καινούργιο χλοοτάπητα στο "Ζωσιμάδες". Απευθύνομαι σε όλες τις πλευρές και ευελπιστώ σε ένα μήνα που θα τελειώσει το πρωτάθλημα, να υπάρχουν άλλα δεδομένα», τόνισε ο 41χρονος τεχνικός.

Επίσης, ο Έλληνας προπονητής χαρακτήρισε τον αγώνα με τον ΟΦΗ ευκαιρία για να σταθεροποιηθεί ο ΠΑΣ στην 5η θέση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ:

«Από αυτή την αγωνιστική μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου. Για εμάς δεν υπήρχαν όλο το χρόνο, εύκολα παιχνίδια, πόσο μάλλον τώρα. Είναι ένα παιχνίδι όπου και ο αντίπαλος καίγεται για τους βαθμούς, αλλά και για εμάς είναι μία μεγάλη ευκαιρία και θέλουμε πάρα πολύ το τρίποντο. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και θα αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Για το αν το παιχνίδι είναι «τελικός» όπως το χαρακτηρίζουν στο Ηράκλειο:

«Εμείς εδώ και δύο μήνες κάθε Κυριακή παίζουμε τελικούς και πιστεύω ότι δίκαια το χαρακτηρίζουν έτσι».

Για το αν αντίπαλος του ΠΑΣ για την πέμπτη θέση είναι μόνο ο Παναθηναϊκός:

«Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτό. Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να παλεύουμε σε κάθε ματς για τους τρις πόντους και σ' ένα μήνα θα ξέρουμε την τελική κατάταξη».

Για το αν ακόμη οι σαράντα τέσσερις βαθμοί είναι το όριο για την πέμπτη θέση, όπως είχε δηλώσει παλαιότερα:

«Πάντα κάνεις κάποιους υπολογισμούς και τότε είχαμε πει για αυτούς τους πόντους. Πίστευα ότι το όριο θα είναι εκεί, ακόμα το πιστεύω, αλλά περιμένουμε λίγα παιχνίδια ακόμα για να αποδειχτεί».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:

«Ανεξάρτητα από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τι απόδοση θα πιάσει εκεί η ομάδα μας, επέδρασε πολύ θετικά για το υπόλοιπο διάστημα αυτή η διακοπή».

Για το πότε θα προτιμούσε να γίνουν τα play-off:

«Μακάρι να τερματίσουμε στην πέμπτη θέση και μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να τα συζητήσουμε αυτά».

Για τους τραυματισμούς:

«Είμαστε καλά, τα παιδιά γύρισαν, υπάρχει ενημέρωση και από το site, δόξα τον Θεό».

Για τα γήπεδα:

«Πριν από τρεις μήνες μίλησα για ένα σπουδαίο θέμα, για τα γηπεδικά. Ήταν τέλη Δεκεμβρίου όταν είχα πει βάζοντας τη λογική πάνω από όλα, ότι για να αλλάξει η ομάδα μας επίπεδο θα πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές.

Έχουν περάσει από τότε τρεις μήνες και δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα. Ούτε καν κάποιο ενδιαφέρον. Εδώ και δύο μήνες έχει έρθει ένα έγγραφο από τη Super League στα γραφεία μας όπου λέει ότι του χρόνου αν δεν αλλάξει ο αγωνιστικός χώρος η ομάδα μας δεν θα μπορεί να αγωνίζεται στους “Ζωσιμάδες”.

Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο τώρα. Σ' ένα μήνα τελειώνει το πρωτάθλημα. Τότε πιστεύω να έχουμε να πούμε περισσότερα.

Επαναλαμβάνω όμως κάτι, εγώ πάντα μιλάω για τέτοια θέματα όταν η ομάδα πηγαίνει καλά. Όχι όταν η ομάδα πηγαίνει άσχημα. Το είχα πει πριν τρεις μήνες το λέω και τώρα. Η ομάδα αυτή χρειάζεται προπονητικό κέντρο, χώρους να κάνει προπόνηση και χρειάζεται και καινούργιο χλοοτάπητα στο “Ζωσιμάδες”. Απευθύνομαι προς όλες τις πλευρές.

Ο καθένας ξέρει ποιανού αρμοδιότητα είναι το κάθε γήπεδο, και ευελπιστώ σε ένα μήνα που θα τελειώσει το πρωτάθλημα, και θα είμαστε εδώ για να κάνουμε μία τέτοια συζήτηση, να υπάρχουν άλλα δεδομένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: