Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Με «Παπ» στην Θεσσαλονίκη!!

Παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμπεριλήφθη στην αποστολή του Πανθρακικού για τον «τελικό» με τον Άρη!

Με «Παπ» στην Θεσσαλονίκη!
Διαψεύστηκαν τα προγνωστικά! Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος… έσφιξε τα δόντια και τελικά θα δώσει το «παρών» στον… τελικό του Πανθρακικού με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Βέβαια είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα ξεκινήσει βασικός ή θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Κατά τα άλλα, ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει τρία σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Εκτός λόγω τραυματισμών έμειναν οι Λαδάκης και Κοντογουλίδης, όπως επίσης και ο Ντιόγκο που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει αποφασιστεί να εκτίσει κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά, η αποστολή: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Σκλιοπίδης, Στάθης, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Μουνάφο, Κάσελαν, Μίνγκας, Βαχίρουα, Μπαικαρά, Λουσέρο, Τζάνης, Γωνιάδης, Παπαδόπουλος, Καθάριος.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: