Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Όλοι πάνω στον ΠΑΟΚ!

Από τη στάση του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να εξαρτώνται οι ημερομηνίες των πλέι-οφ. Ο «δικέφαλος» επιμένει να ξεκινήσουν μετά τον τελικό, με τους υπόλοιπους να έχουν πέσει πάνω του για να τον μεταπείσουν.

Όλοι πάνω στον ΠΑΟΚ
Ανυποχώρητος στη θέση του να διεξαχθούν τα πλέι-οφ μετά τον τελικό Κυπέλλου παραμένει ο ΠΑΟΚ.

Τόσο η ΕΠΟ, όσο και η Σούπερ Λίγκα συνεχίζουν να πιέζουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ώστε να δεχθεί την αλλαγή στον προγραμματισμό και οι αγώνες κατάταξης να μην ξεκινήσουν περισσότερες από 20 μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Σε αυτή την κατεύθυνση, μάλιστα, η ομοσπονδία κατέθεσε πρόταση να αρχίσουν τα πλέι-οφ την Πρωτομαγιά, να γίνει η δεύτερη αγωνιστική στις 8 Μαΐου και ο τελικός Κυπέλλου να μετατεθεί από τις 11 στις 12 του μήνα.

Ενώ σε αυτό λοιπόν συνηγορούν όλες οι ομάδες (και το ΟΤΕ Sports δεν έχει πρόβλημα να πάει ο τελικός μια μέρα μετά) ο ΠΑΟΚ επιμένει ότι πρέπει να ισχύσει ο προγραμματισμός που έχει γίνει από την αρχή της χρονιάς και τα πλέι-οφ να ξεκινήσουν στις 16 του μήνα.

Έτσι -και με δεδομένο ότι η απόφαση πρέπει να είναι ομόφωνη για να περάσει η τροποποίηση του κανονισμού- η Σούπερ Λίγκα συνεχίζει τις επαφές με τον ΠΑΟΚ για να τον μεταπείσει. Κι εφόσον αυτές δεν έχουν αποτέλεσμα, αναμένεται να ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων τις επόμενες μέρες ώστε να βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: