Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αναστασιάδης: «Δεν έκλεισε το θέμα για το Σαββίδη»

Ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Αναστασιάδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΜ από την ΑΠΕΛ, ενώ αναφέρθηκε και στο γνωστό θέμα της αξιοποίησης έκτασης για δημιουργία αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ.

Αρχικά για την επιτυχία της ΑΠΕΛ είπε:

«Είμαστε κοντά στην ομάδα και κάνουμε πράξη αυτό που θέλουν οι συνδημότες μας. Η δική μου πρόταση προς τα 33 ποδοσφαιρικά σωματεία του δήμου, είναι να κάνουμε μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα και τα 47 χωριά να υποστηρίξουμε τις ακαδημίες και να βγάζουμε ποδοσφαιριστές, Κάποιοι αντέδρασαν γιατί είναι δύσκολο να συνενωθούν επτά διαφορετικές νοοτροπίες στους επτά πρώην δήμους, αλλά βλέπω να το ζητούν σιγά-σιγά και οι ίδιες οι ομάδες. Μπορεί να γίνει μια ομάδα δυνατή στο Λαγκαδά όπως είναι αυτή με την ιστορία της ΑΠΕΛ και πιστεύω πως τα καλύτερα έρχονται, διότι έχει οργανωθεί η ομάδα κι εμείς είμαστε δίπλα».

Για τη στήριξη της δημοτικής αρχής τόνισε:

«Δεν κοιτάμε μόνο την ΑΠΕΛ, αλλά και όλα τα σωματεία και τους αθλητικούς συλλόγους. Είμαστε ο μόνος δήμος που επιχορηγεί τόσα σωματεία, αλλά και βοηθούμε στη συντήρηση των γηπέδων. Το αποτέλεσμα είναι θετικό και αυτό το βλέπουμε διότι και οι ομάδες μας πάνε πολύ καλά στα δύο χρόνια που είμαστε εμείς στη διοίκηση του δήμου. Στηρίζουμε και οικονομικά, αλλά και στο θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων».

Τέλος, για το θέμα της επικοινωνίας με τον Ιβάν Σαββίδη για την αξιοποίηση της περιοχής από τον ΠΑΟΚ είπε:

«Δεν έκλεισε το θέμα Λαγκαδά για τον ΠΑΟΚ. Ενδιαφέρεται ο κ. Σαββίδης για το θέμα. Εμάς μας ενδιαφέρει η αξιοποίηση τις περιοχής ανεξαρτήτως συλλόγου. Θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο για τον τόπο μας». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: