Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Γρηγορίου: «Έχει μεστώσει το μυαλό του Κατίδη»

Σίγουρος ότι «έχει μεστώσει το μυαλό του Κατίδη» δήλωσε ο Χάρης Γρηγορίου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 σχολιάζοντας τη χθεσινή απολογία του παίκτη της ΑΕΚ για τον φασιστικό χαιρετισμό του κόντρα στη Βέροια.

Γρηγορίου: «Έχει μεστώσει το μυαλό του Κατίδη»
Σίγουρος ότι «έχει μεστώσει το μυαλό του Κατίδη» δήλωσε ο Χάρης Γρηγορίου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 σχολιάζοντας την χθεσινή απολογία του παίκτη της ΑΕΚ για τον φασιστικό χαιρετισμό του στο παιχνίδι με τη Βέροια.

«Ξέρει πια πόσο του έχει κοστίσει η ιστορία αυτή. Το έχει συνειδητοποιήσει πια», πρόσθεσε ο νομικός σύμμβουλος της Ένωσης…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Γρηγορίου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Γιάννη Θειακό και Νικόλα Ακτύπη:

-Για την χθεσινή απολογία του Γιώργου Κατίδη στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας:

«Ο Γιώργος ήταν με τον εκπρόσωπό του και έχει μια εμπεδομένη αντίληψη του λάθους που έκανε. Έχει καταλάβει και ξέρει πια πόσο του έχει κοστίσει η ιστορία αυτή. Έχει συνειδητοποιήσει και έχει μεστώσει το μυαλό του μετά από αυτή την ιστορία. Εάν το Γιώργος Κατίδης δεν ήταν ένα δημόσιο πρόσωπο αυτό θα πέρναγε στο ντούκου. Την στιγμή που πετυχαίνει το γκολ αισθάνεται λυτρωτής. Δεν ήταν κάτι το προσχεδιασμένο. Ήθελε να κλέψει την παράσταση. Και δυστυχώς την έκλεψε αρνητικά. Από τις επόμενες ημέρες έπεσε μια κοινωνία για να τον κατασπαράξει. Και το ένα και ο άλλο ήταν υπερβολές. Δεν ήταν πρόθεση του να προσβάλλει κανέναν. Αυτό το εγωκεντρικό κομμάτι του εξέφρασε με λάθος τρόπο. Αμέσως έδειξε την μεταμέλειά του. Σε καμία περίπτωση δεν έχει η ΑΕΚ ευθύνη. ΜΕ λυπεί το γεγονός που ο Εισαγγελέας συνέταξε κάτι με βάσει τα όσα γράφηκαν στον Τύπο. Μας ενδιαφέρει τι γίνεται στο αγωνιστικό τερέν Εάν ένας ποδοσφαιριστής δηλώσει σε μια συνέντευξη την πολιτική του πεποίθηση… Αυτό θα αποτελέσει το λόγο να αποκλειστεί από την Εθνική ομάδα και ο Εισαγγελέας αντιδράσει έτσι…»

-για την χθεσινή κατάθεση του Ντέμη Νικολαϊδη:
«Δεν θέλω να εμπλακώ σε αυτό… Είμαι δικηγόρος της ΑΕΚ. Αυτό που γνωρίζω είναι πως ο κ.Δημητρέλος κάνει μεγάλο αγώνα για να κρατήσει ζωντανή την ομάδα. Είναι δύσκολα αλλά»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: