Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τα εναλλακτικά πλάνα του Δώνη!

Το νέο πρόβλημα που προέκυψε με τον Κοστίν Λάζαρ οδηγεί τον Γιώργο Δώνη στην αναπροσαρμογή των πλάνων του για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τα εναλλακτικά πλάνα του Δώνη
Η ίωση που ταλαιπωρεί τον Κοστίν Λάζαρ αναγκάζει τον Γιώργο Δώνη να ετοιμάζει ένα δεύτερο πλάνο για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, εφόσον ο Ρουμάνος χαφ δεν μπορέσει να αγωνιστεί.

Ο 32χρονος μέσος δεν κατάφερε να παίξει με την εθνική ομάδα της πατρίδας του την προηγούμενη εβδομάδα, αφού αισθανόταν ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου του Βορρά» εξέτασε τον ποδοσφαιριστής και διαπιστώθηκε ότι η θλάση αποφεύχθηκε.

Ο Λάζαρ ακολούθησε δύο μέρες πιο συντηρητικό πρόγραμμα και χθες ήταν προγραμματισμένο να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα των Θεσσαλονικέων. Ωστόσο, λόγω της ίωσης έμεινε εκτός και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα παίξει στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, δίπλα στον Έργκους Κάτσε.

Αν ο Ρουμάνος δεν πάρει φανέλα βασικού, ο Δώνης έχει δύο εναλλακτικά πλάνα: ένα ριψοκίνδυνο και ένα πιο συντηρητικό. Το πρώτο αναφέρει ότι ο Λόρενς θα μεταφερθεί από τη μεσοεπιθετική γραμμή στον άξονα, δίπλα στον Κάτσε, με τον Ολίσε να παίζει δεξιά, τον Καμαρά αριστερά και επιθετικό δίδυμο (στο 4-4-2) τους Σαλπιγγίδη κι Αθανασιάδη.

Το πιο συντηρητικό σενάριο και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι ο Λάζαρ θα μείνει εκτός ενδεκάδας (μια και διαφορετικά ο Ολίσε θα μείνει στον πάγκο και θα πάει ο Λόρενς δεξιά), αναφέρει ότι ο Φωτάκης θα παίξει δίπλα στον Κάτσε, με τον Λόρενς δεξιά, τον Καμαρά αριστερά και δίδυμο μπροστά τους Σαλπιγγίδη - Αθανασιάδη, με τον πρώτο να αλλάζει θέσεις με τον Ιρλανδό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Εν τω μεταξύ, ο Σίλντενφελντ - μετά την απουσία του λόγω των υποχρεώσεων με την εθνική Κροατίας - επέστρεψε στη βάση του και θα παίξει κανονικά βασικός στα στόπερ, δίπλα στον Κατσουράνη.

Εκτός από την αμφισβητούμενη συμμετοχή του Λάζαρ, ο Δώνης δεν υπολογίζει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τους Κατσικά και Κωνσταντινίδη, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, και τους Πέλκα, Κουμάλο που έκαναν θεραπεία. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: