Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Με κόσμο και με Αστέρα!!

Την υπερπολύτιμη βοήθεια του κόσμου του όχι μόνο στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αλλά και σε αυτό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης που είναι το τελευταίο της χρονιάς εντός έδρας, θα έχει ο Άρης, μετά τις χθεσινές εξελίξεις.

Ο λόγος για την υπόθεση της απολογίας στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για τα γεγονότα στο εκτός έδρας ματς με τη Βέροια, μετά την έφεση που άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας επί της πρωτόδικης απόφασης. Ο Άρης είχε τιμωρηθεί τότε με ένα από τα μεγαλύτερα πρόστιμα που υπήρξαν ποτέ φέτος (31 χιλιάδες ευρώ), όμως σε περίπτωση που γινόταν δεκτή η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, θα αντιμετώπιζε τον κίνδυνο ακόμη και να στερηθεί τον κόσμο του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, πράγμα φυσικά που θα αποτελέσει άνευ προηγουμένου σκάνδαλο.

Με συντονισμένες ενέργειες όμως από τη νομική υπηρεσία του Άρη που εκπροσώπησε το σύλλογο στη χθεσινή εκδίκαση, επετεύχθη η αναβολή της υπόθεσης για τη μεθεπόμενη Τετάρτη 10 Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν τιμωρηθεί τότε η έδρα του Άρη, η ποινή θα ισχύσει για το νέο πρωτάθλημα, μιας και το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι προγραμματισμένο για τις 14 Απριλίου.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: