Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Περιμένουν το deal!

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που αφορούν την είσοδο του Δημήτρη Βιντιάδη στην διοίκηση της ΑΕΚ. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Ελλάδα ο Κιθ Χάρις.

Περιμένουν το deal
Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η ΑΕΚ, στην οποία η μοναδική λύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή και υπάρχουν κάποιες προοπτικές είναι εκείνη του Δημήτρη Βιντιάδη.

Πλέον στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος προσπαθεί να εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για να μπει στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει κουράσει κάποιους, αφού εκτυλίσσεται από τον περασμένο Αύγουστο, και έχουν φτάσει στο σημείο να αμφισβητούν τις προθέσεις του.

Από το στενό περιβάλλον του 32χρονου άνδρα μεταφέρεται πως θα υπάρξει αίσιο τέλος. Μάλιστα, ο Βιντιάδης παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα σίγουρος για την έκβαση και σύντομα θα σημειωθούν θετικές εξελίξεις.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του εκτιμούν πως θα επιτευχθεί η συμφωνία. Ωστόσο, απομένει αρκετός δρόμο για να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη και να πέσουν οι υπογραφές.

Αυτό θα γίνει όταν έρθει στην Ελλάδα ο Κιθ Χάρις, με τον οποίο ο υποψήφιος αγοραστής βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία μαζί του. Εκείνο που περιμένει ο Βιντιάδης είναι να αποτυπωθεί και εγγράφως η συμφωνία για συμμετοχή στο εγχείρημα των επενδυτών που έχει βρει ο Χάρις, ώστε να «τρέξουν» άμεσα οι εξελίξεις.

Από την πλευρά του Έλληνα επιχειρηματία προκύπτει ότι αυτό θα συμβεί άμεσα και η άφιξη του Χάρις αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Όσον αφορά την πολυαναμενόμενη συνάντηση της τριάδας Βιντιάδη-Παππά-Μελισσανίδη, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Αυτό οφείλεται στον πρώτο, ο οποίος θέλει να οριστεί πρώτα το «πακέτο», ώστε να παρουσιάσει συγκεκριμένα νούμερα στους άλλους δύο επιχειρηματίες.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: