Κυριακή 28 Απριλίου 2013

43 μήνες μετά…!!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι γκολ έβαλε η Λίβερπουλ στη Νιουκάστλ. Το www.sport-fm.gr έψαξε & βρήκε την τελευταία φορά που πέτυχαν κάτι ανάλογο οι «κόκκινοι» σε αγώνα πρωταθλήματος.

43 μήνες μετά…
Χάρμα οφθαλμών ήταν η Λίβερπουλ στο παιχνίδι με τη Νιουκάστλ. Οι «κόκκινοι» παρέδωσαν μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου και παραγωγικότητας, αφού «φιλοδώρησαν» την αντίπαλο τους με έξι τέρματα και μάλιστα μέσα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Παρά τη μέτρια φετινή χρονιά, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού είχε πετύχει σε τρία παιχνίδια από πέντε γκολ με «θύματα» τη Νόριτς (δύο φορές) και τη Σουόνσι. Τριάρες και τεσσάρες υπήρχαν, αλλά εξάρα καμία. Πλέον το… μενού έχει και από αυτή.

Ψάχνοντας την τελευταία φορά, που η Λίβερπουλ σκόραρε έξι φορές σε αγώνα πρωταθλήματος, ήταν τη σεζόν 2009-10. Συγκεκριμένα στις 26 Σεπτεμβρίου 2009 με «θύμα» τη Χαλ, η οποία έφυγε από το «Άνφιλντ» με το βαρύ 6-1. Πέρασαν, δηλαδή 43 ολόκληροι μήνες… «Καθαρό» 6-0 εντός έδρας επετεύχθη την 1η Σεπτεμβρίου 2007 με αντίπαλο τη Ντέρμπι.

Εκτός έδρας, βέβαια, το διάστημα είναι πολύ μεγαλύτερο και πρέπει να πάμε μια δεκαετία πίσω, τη σεζόν 2002-03. Στις 26 Απριλίου 2003, οι «κόκκινοι» πέρασαν σαν… σίφουνας από την έδρα της Γουέστ Μπρομ, συντρίβοντας την αντίπαλο τους με 6-0, σκορ που είναι ίδιο με το σημερινό στη Βόρεια Αγγλία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: