Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Θα περιμένει η Μπάρτσα…!

Ο Μέσι έκανε ό,τι μπορούσε για να τελειώσει από σήμερα (και τυπικά) το πρωτάθλημα για την Μπαρτσελόνα, αλλά η Αθλέτικ Μπιλμπάο χάλασε τα σχέδια για φιέστα, αφού ο Ερέρα έκανε το 2-2 στο 90'.

Θα περιμένει η Μπάρτσα…
Υπό προϋποθέσεις η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε από σήμερα κιόλας, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Primera Division, να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Όλα αυτά όμως πήγαν στράφι, καθώς δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το «Σαν Μαμές».

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, με το συρτό σουτ του Αλέξις Σάντσεζ να σταματά στο δεξί δοκάρι (17’), όμως η Αθλέτικ Μπιλμπάο ισορρόπησε και κατάφερε να προηγηθεί, με τον Σουσαέτα να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας και με κοντινή προβολή να διαμορφώνει το 1-0.

Στο ημίχρονο οι «μπλαουγκράνα» έχασαν με τραυματισμό (ενοχλήσεις στην γάμπα) τον Αμπιντάλ, αλλά στο 59’ πέρασε στο ματς ο Λιονέλ Μέσι και έκανε ό,τι μπορούσε για να γυρίσει το ματς. Με εξαιρετική προσωπική ενέργεια και αφού πέρασε σαν σταματημένο όποιον βρέθηκε στον διάβα του, ισοφάρισε σε 1-1 (67’) με υποδειγματικό τελείωμα. Δυο λεπτά αργότερα «σέρβιρε» για τον Αλέξις Σάντσεζ, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα (2-1 στο 69’) στους «μπλαουγκράνα».

Όλα έδειχναν πως αυτό το σκορ θα μείνει μέχρι το τέλος, με την Μπαρτσελόνα να περιμένει ήττα της Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, για να πανηγυρίσει τον τίτλο, αλλά ήρθε ο Ερέρα στο φινάλε να διαμορφώσει το τελικό 2-2. Και παράλληλα να δώσει παράταση στην... στέψη των Καταλανών.


Athletic Bilbao 2-2 Barcelona από goalsarena2012

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: