Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«Δεν φεύγει ο Μπέιλ αν η Τότεναμ είναι στην τετράδα»

Τη διαβεβαίωση της διοίκησης της Τότεναμ πως ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν θα πωληθεί εφόσον η Τότεναμ εξασφαλίσει θέση στην τετράδα έχει ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.

«Δεν φεύγει ο Μπέιλ αν η Τότεναμ είναι στην τετράδα»
Από το αν η Τότεναμ θα εξασφαλίσει ή όχι θέση στο επόμενο Champions League θα εξαρτηθεί η παραμονή του Γκάρεθ Μπέιλ στο δυναμικό της, όπως δήλωσε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας. Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως έχει λάβει τη διαβεβαίωση από τη διοίκηση ότι το αστέρι της ομάδας δεν θα παραχωρηθεί εφόσον τα «σπιρούνια» τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

«Αυτή είναι η πληροφόρηση που έχω από τη διοίκηση», δήλωσε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο Βίλας-Μπόας. «Ο σύλλογος θέλει να κρατήσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Μόνο έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στην κορυφαία τετράδα κάθε χρόνο. Ο Γκάρεθ είναι μέρος αυτού του σχεδίου, αν λάβουμε υπόψη τη σπουδαία σεζόν που κάνει. Πλέον είναι ένας εξαιρετικός παίκτης κι ελπίζουμε να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο μαζί μας», πρόσθεσε.

Ο 23χρονος Ουαλός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, που του αποφέρει 100.000 λίρες εβδομαδιαίως, αλλά λέγεται πως η Τότεναμ μπορεί να του προσφέρει νέα συμφωνία με βελτιωμένες απολαβές το καλοκαίρι για να τον κρατήσει στις τάξεις της. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: