Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ο ΠΑΟΚ στάσιμος, η επανάσταση Νο 4 αναβάλλεται…!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης σχολιάζει στο sport-fm.gr τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ στάσιμος, η επανάσταση Νο 4 αναβάλλεται…
Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτε. Όλα τα ίδια έχουν παραμείνει. Μόνο μερικά ον ονόματα είναι διαφορετικό και μερικά εκατομμύρια παραπάνω έχουν κυκλοφορήσει στα ταμεία της ομάδας. Η ίδια λογική, η ίδια νοοτροπία. Με βλαχοανακοινώσεις, με εντέχνως διανεμημένη φημολογία για ντόπινγκ κοντρόλ και άλλα σπαρταριστά, με τοποθετήσεις- εκτιμήσεις για τον Σπάθα και με στοχοποίηση όλων των παραγόντων που τελικά απλώς συμμετέχουν στον αγώνα και δεν καθορίζουν το αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση του ημιτελικού της Τρίπολης, στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, αν υπάρχει κάποιος που πρέπει να έχει παράπονο από τη διαιτησία, είναι ο Αστέρας (χέρι και ίσως αποβολή του Κάτσε).

Και το κερασάκι στην τούρτα, η ομάδα να φεύγει από την πίσω πόρτα. Σπουδαία…

Όλα αυτά, όποιος νομίζει ότι θα πρέπει να συζητούμε, δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι αφορούν στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ που θέλει να… ξεθωριάσει το κόκκινο, να πλησιάσει και να καβαντζάρει τον Ολυμπιακό, να γίνει ο χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Μας πως θα τα καταφέρει; Μόνο και μόνο επειδή τα «χώνει» ο Σαββίδης; Επειδή μπαινοβγαίνουν στα ταμεία του ΠΑΟΚ μερικά εκατομμύρια; Επειδή μιλά για προπονητικά κέντρα και γήπεδα; Ή μήπως θα γίνει μεγάλη ομάδα επειδή θα κρύψει τη θλάση του Ολίσε και θα τη βαφτίσει οίδημα;

Πιο σημαντικό από το να αποκτήσεις καλύτερη επικοινωνιακή πολιτική, πιο κρίσιμο από το να κτίσεις παλάτια και πιο σπουδαίο από το να ξοδέψεις εκατομμύρια για ένα μεγάλο όνομα, είναι να είσαι και να δείχνεις ευάλωτος.

Οι αντίπαλοί να νοιώθουν ότι δεν έχουν καμία τύχη απέναντί σου, δεν μπορούν να σε αντιμετωπίσουν, σε φοβούνται και εσύ δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να εισπράξεις το αποτέλεσμα. Αυτό κάνουν ομάδες σαν τον Ολυμπιακό και θα συνεχίζουν να το κάνουν, όσο ο ΠΑΟΚ με τα εκατομμύρια του Σαββίδη συμπεριφέρεται σαν τον πλούσιο βλάχο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αποκλεισμός στην Τρίπολη δεν είναι μόνον αποκλεισμός από τον τελικό του κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ λείπει από τελικό εδώ και δέκα χρόνια. Και σε αυτό δεν φταίει ο Δώνης. Ή μόνον ο Δώνης.

Όσοι βρήκατε ευκαιρία να τον αποδοκιμάσετε και πάλι, σκεφτείτε ότι οι «καλύτεροί» του δεν κατάφεραν πολλά περισσότερα (Σάντος, Μπόλονι) στο κύπελλο.

Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει τα παιχνίδια, μέσα από τα οποία θα δείξει ότι έχει γίνει η… εκκίνηση. Ότι πήρε μπρος και απέκτησε ρυθμό για να κερδίσει πόντους στην κόντρα με τον Ολυμπιακό, σε έναν τελικό κυπέλλου. Η επανάσταση αναβάλλεται.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: