Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Με “τίγρη” στο τιμόνι, ποτέ δεν θα νυχτώνει...!

Ο Χρήστος Αρδίζογλου σχολιάζει στον Sportdog την ενεργοποίηση του “σωτήρα” Μελισσανίδη και πρώην μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Γιατί συστήνει υπομονή στους φιλάθλους; Είναι θετικό που τα πράγματα στην ΑΕΚ δεν είναι στάσιμα και οι εξελίξεις τρέχουν. Ακόμα πιο θετικό ότι ο Μελισσανίδης δηλώνει ζεστός για να αναλάβει την ομάδα δίνοντας όραμα στον κόσμο! Μόνο έτσι μπορεί να πορευτεί πλέον η Ένωση. Με “τίγρη” στο τιμόνι, ποτέ δεν θα νυχτώνει. Αυτός είναι ο μόνος που εμπιστεύεται πλέον ο κόσμος! Τον περίμενε άλλωστε ως σωτήρα τα τελευταία χρόνια.
Κάποιοι υποστηρίζουν, ότι το ντόμινο των εξελίξεων με πρώην μετόχους που “τάχθηκαν” στο πλευρό του Μελισσανίδη, ήταν πολύ ύποπτο. Πιστεύουν δε ότι έπεσαν οι μάσκες για το ποιοι ήθελαν την ΑΕΚ στη Γ' Εθνική.



Εγώ από τη μεριά μου το μόνο που έχω να πω είναι: “για αυτά τα πράγματα, ρωτήστε τους ίδιους”. Αυτοί ξέρουν. Τώρα θα γίνουν και... συνέταιροι.
Πάντως εμείς ως παλαίμαχοι της ΑΕΚ θα κρατήσουμε συγκεκριμένη στάση. Θα περιμένουμε να γίνει επίσημη κίνηση απ' όλους. Στις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί άπλετη υπομονή μέχρι να μάθουμε τι έχουν στο μυαλό τους.
Οπότε, οπλιστείτε με υπομονή...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: