Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«Έπεσαν» αγκαλιά Ρέντινγκ και ΚΠΡ!!

Την Πρέμιερ Λιγκ αποχαιρέτησαν... αγκαλιά Ρέντινγκ και ΚΠΡ μετά το μεταξύ τους 0-0 στην αναμέτρηση της 35ης αγωνιστικής.

«Έπεσαν» αγκαλιά Ρέντινγκ και ΚΠΡ
Το αντίο είναι πάντα πικρό και οι ΚΠΡ και Ρέντινγκ, το είπαν το μεσημέρι της Κυριακής. Το τελικό 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, τις ρίχνει και τις δύο μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ.

Χωρίς να δείξουν ότι μπορούσαν να το παλέψουν, χωρίς δυνάμεις και χωρίς διάθεση να κυνηγήσουν την ελπίδα που συνήθως πεθαίνει τελευταία, οι δύο ομάδες αποχαιρέτησαν την Πρέμιερ Λιγκ.

Μπορεί η απόστασή τους από τη 17η Άστον Βίλα να είναι στους 9 βαθμούς, αλλά από τη στιγμή που εκείνη αγωνίζεται με τη Γουίγκαν στην τελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος (ούτως ή άλλως μια από τις δύο ομάδες θα πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό) κουνούν από σήμερα μαντήλι…

Ένα δοκάρι στο 12ο λεπτό από κεφαλιά του Γκρανέρο η μοναδική καλή ευκαιρία της αναμέτρησης στο «Μαντέσκι».

Το ματς:

Η αναρχία στο παιχνίδι των δύο ομάδων, οι άμυνες που μπορούσαν να ανοίξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και τα πολλά λάθη, αντικατόπτριζαν με τον πλέον εμφανή τρόπο γιατί η ΚΠΡ και η Ρέντινγκ βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας της ΚΠΡ. Οι Ρέιντζερς ξεκίνησαν λίγο πιο επιθετικά στην αναμέτρηση, ο Γκρανέρο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 12ο λεπτό και οι «royals» άρχισαν να ανεβαίνουν μετά το 20λεπτο. Με κάποιες σέντρες έστειλαν τη μπάλα στα καρέ του Γκριν, που ευτυχώς για αυτόν, είδε τον Μποσίνγκουα να σώζει πάνω στη γραμμή στο 36’, έπειτα από γέμισμα που έγινε με κεφαλιά και αποτυχία του Πογκρέμπνιακ να φτάσει τη μπάλα για να την σπρώξει στα δίχτυα.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο πιο πολύ απογοητεύονταν οι οπαδοί των δύο ομάδων που έβλεπαν τους ποδοσφαιριστές ανήμπορους να κάνουν το κάτι παραπάνω για να δώσουν ενδιαφέρον στο παιχνίδι και να βοηθήσουν στο στόχο της κατάκτησης των τριών βαθμών.Ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ πήρε ορισμένες προσπάθειες για τη Ρέντινγκ και στο 62ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ, έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Γκριν. Στο 80’, ο Λε Φοντρ με κεφαλιά από καλή θέση δεν στόχευσε καθόλου καλά και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το ματς στο «Μαντέσκι». Με δάκρυα και ιδρώτα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρέντινγκ: ΜακΚάρθι, Γκάντερ, Μαριάπα, Μόρισον, Κέλι (76’ Χαρτ), Κάρακαν, ΜακΆναφ, Γκάθρι, Πογκρέμπνιακ, ΜακΚλίρι (64’ Λε Φοντρ), Μπλάκμαν (55’ Ρόμπσον – Κανού)

ΚΠΡ: Γκριν, Τραορέ, Χιλ, Ονουόχα, Μποσίνγκουα (73’ Φάμπιο), Τααράμπτ (68’ Χόιλετ), Γκρανέρο, Τζίνας, Εμπιά (89’ Μακί), Ρεμί, Μπόθροϊντ

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: