Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ε, δεν είναι και κανένας παικταράς ο Γιαννιώτας!!

Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει στον sportdog την επικαιρότητα της εβδομάδας. Γιατί είναι κωλοχανείο η Σούπερ Λίγκα και ποιοι θα χάσουν το γάλα από την αγελάδα; Απολαύστε τον!
Ήταν πραγματικά γελοία κίνηση της Σούπερ Λίγκας να ορίσει αγώνα μπαράζ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης προκειμένου ο νικητής να πάρει τη θέση του ΠΑΣ στο Γιουρόπα Λιγκ, αν δεν πάρει αδειοδότηση. Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν.
Θέλουν να σώσουν τον Παναθηναϊκό. Για να γίνει αυτό, θεωρούν ότι πρέπει να παίξει Ευρώπη. Γι΄ αυτό αφήνουν εκτός τον ΠΑΣ. Ωραία λύση. Μιλάμε για μεγάλο κωλοχανείο. Αφήστε ρε τους Γιαννιώτες μια φορά να ζήσουν το όνειρό τους...
Απλά ένα ταλεντάκι
Όσον αφορά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Γιαννιώτα, που διάβασα εδώ στον σκύλο, εγώ έχω εκφράσει εδώ και πολύ καιρό τη γνώμη μου για τον συγκεκριμένο παίκτη. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Απλά πολυδιαφημισμένος είναι. Στον Άρη παίζει λόγω ειδικών συνθηκών, αφού η ομάδα έπρεπε να παίξει με πιτσιρίκια και δεν υπήρχε κανείς άλλος να αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα.
Ο Γιαννιώτας είναι απλά ταλεντάκι, λίγο γρήγορος και τίποτα παραπάνω. Δεν τον θεωρώ σούπερ επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Αν με βάζατε δηλαδή να διαλέξω ανάμεσα σε Μαυρία και τον επιθετικό μέσο του Άρη θα επέλεγα τον πρώτο χωρίς καμία αμφιβολία.
Ο Μαυρίας είναι ανώτερος παίκτης, πειθαρχημένος και σοβαρός! Μπορεί να παίξει υπηρετώντας το σύνολο, ενώ ο Γιαννιώτας αγωνίζεται για την πάρτη του.
Καλά τους έκανε
Πιστεύω ότι η ομιλία του Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έγινε ούτως ώστε να τους ταρακουνήσει για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρόλευκων" τους "χτύπησε" εκεί που πονούν. Πού θα βρούνε καλύτερα από την ομάδα του Πειραιά; Αν φύγουν που θα πάνε; Θα χάσουν την αγελάδα που τους ταΐζει με το γάλα της.
Προσωπικά θεωρώ ότι καλά τους έκανε! Δίκιο είχε. Γιατί πολύ απλά, οι παίκτες έδωσαν δικαίωμα για τη γιούχα του κόσμου, με τις εμφανίσεις τους στο τέλος της χρονιάς. Εξέθεσαν τον πρόεδρο της ομάδας, γι΄ αυτό και ...τρελάθηκε. Δεν είναι δυνατόν να φέρνει πρωτάθλημα και εξαιτίας κάποιων αδιάφορων να τα ακούει και από πάνω...Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: