Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Για την τιμή των όπλων…!

Το… θαύμα ψάχνει ο Πανθρακικός για να καταφέρει να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να πάρει εκείνος το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου ήδη βρίσκεται από χθες ο Αστέρας Τρίπολης.

Για την τιμή των όπλων…
Άπιαστο όνειρο μοιάζει για τον Πανθρακικό η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ύστερα από την ήττα (6-2) που είχε γνωρίσει από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα μπει με κάτω τα χέρια στο σημερινό ματς (20:00, OTE sport 3) και δεν θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, η οποία ενδεχομένως να του δώσει το «εισιτήριο» για το ΟΑΚΑ.

Εκτός του ψυχολογικού φορτίου, ο 44χρονος προπονητής μετράει έξι απουσίες. Πρόκειται για τους Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Λαδάκη, Κουτσόπουλο, Κοντογουλίδη και Πόπτση.

Κάτω από τα δοκάρια θα αγωνιστεί ο Βρονταράς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Στάθη, Σαρακατσάνο, Σερφά και Χρήστου.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μακρυδημήτρης και Καστσελάν. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Λουσέρο, Βαϊρουά και Τζανής. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Παπαδόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Μελίσσης, Νουκ, Μιχαλόπουλος, Μίνγκας, Ντιόγκο, Καθάριος, Γωνιάδης και Σκλιοπίδης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: