Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«Σέβομαι τους οπαδούς της Άρσεναλ»

Την άποψη ότι δεν μπορεί να επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσουν οι φίλοι της Άρσεναλ στη μεταξύ τους αναμέτρηση εξέφρασε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

«Σέβομαι τους οπαδούς της Άρσεναλ»
Στο Emirates ανυπομονεί να παίξει ξανά ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος δεν δείχνει να αγχώνεται για την ατμόσφαιρα που μπορεί να δημιουργήσουν οι οπαδοί της Άρσεναλ ενόψει της 35ης αγωνιστικής της Premier League στην οποία η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τους «κανονιέριδες».

Ο 29χρονος επιθετικός τόνισε πως σέβεται τους φίλους της πρώην ομάδας του, επισημαίνοντας πως μπορεί να καταλάβει τα συναισθήματά τους, αλλά και τις αντιδράσεις τους, οι οποίες δεν πρόκειται να τον επηρεάσουν.

«Πάντα θα σέβομαι την Άρσεναλ και τους οπαδούς της. Αγαπούν την ομάδα τους και καταλαβαίνω τα συναισθήματά τους. Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από μία έντονη ατμόσφαιρα, αλλά αυτό δεν θα με ενοχλήσει. Προπονητές και παίκτες έρχονται και φεύγουν, όμως οι οπαδοί μένουν. Ανυπομονώ να παίξω ξανά στο Emirates, έχω πολύ καλές αναμνήσεις από εκεί, θα είναι ωραίο να δω τους παλιούς μου συνεργάτες και φίλους ξανά», ήταν τα λόγια του Φαν Πέρσι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: