Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Έγινε της ...περυσινής Πρέμιερ στη League One!!

Πρωταθλήτρια στο νήμα και στο ένα γκολ αναδείχθηκε η Ντονκάστερ στην τρίτη κατηγορία, με την Μπόρνμουθ να χάνει τον τίτλο μέσα από τα χέρια της και να περιορίζεται στη δεύτερη θέση. «Αυτοκτονία» για την Μπρέντφορντ! Δεν τα κατάφερε η Σκάνθορπ, η οποία μαζί με τις Μπέρι, Χάρτλπουλ και Πόρτσμουθ αποχαιρετούν την κατηγορία.
Η Ντονκάστερ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπρέντφορντ, με το γκολ του Κόπινγκερ να της χαρίζει το πρωτάθλημα, αφού την ίδια ώρα η Μπόρνμουθ έμενε στο 0-0 με την Τρανμίρ.
Αυτό, όμως, που έκανε θρίλερ την υπόθεση πρωτάθλημα και άνοδο ήταν το χαμένο πέναλτι της Μπρέντφορντ στο ματς με την Ντονκάστερ στις καθυστερήσεις. Σε περίπτωση που ο Τρότα ευστοχούσε, η Μπρέντφορντ κατακτούσε το πρωτάθλημα, με την Ντονκάστερ να μένει τρίτη. Αντίθετα, ο σύλλογος του Μίντλσεξ περιορίζεται στη συμμετοχή στα play off ανόδου.
Στο μοναδικό ματς που είχε ενδιαφέρον στην ουρά, η Σκάνθορπ επικράτησε της Σουίντον, ωστόσο η Κόλτσεστερ δεν… αυτοκτόνησε και με το 2-0 της επί της Καρλάιλ παρέμεινε στην κατηγορία.
Άνοδος
Ντονκάστερ (Πρωταθλήτρια)
Μπόρνμουθ
Play off ανόδου
Μπρέντφορντ
Γέοβιλ
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Σουίντον
Υποβιβασμός
Σκάνθορπ
Μπέρι
Χάρτλπουλ
Πόρτσμουθ
 
 
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα
Τρανμίρ-Μπόρνμουθ 0-0
Μπρέντφορντ-Ντονκάστερ 0-1
Κρου-Γουόλσολ 2-0
Κρόουλι-Χάρτλπουλ 2-2
Νοτς Κάουντι-Κόβεντρι 2-2
Σκάνθορπ-Σουίν τον 3-1
Λέιτον Όριεντ-Όλνταμ 1-1
Σριούσμπερι-Πόρτσμουθ 3-2
Στίβενεϊτζ-ΜΚ Ντονς 0-2
Μπέρι-Γέοβιλ 3-2
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Πρέστον 0-0
Καρλάιλ-Κόλτσεστερ 0-2
 
 
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: