Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Μαρκόπουλος: «Προσοχή σε άμυνα και επίθεση»

Την προσοχή των παικτών του ΠΑΟΚ σε άμυνα και επίθεση ζήτησε ο Σούλης Μαρκόπουλος, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στην Πάτρα για την 24η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Μαρκόπουλος: «Προσοχή σε άμυνα και επίθεση»
Ο Μακεδόνας τεχνικός «αποθέωσε» τον τρόπο παιχνιδιού των «μελανόλευκων» σε όλους τους τομείς, χαρακτήρισε δύσκολη έδρα το κλειστό της Περιβόλας και ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Ο Απόλλων είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Προσπαθεί και καταφέρνει να τρέξει στο παιχνίδι, παίζει πιεστική άμυνα, ενώ οι παίκτες του και καλό σουτ έχουν, αλλά και ιδιαίτερα αθλητικοί είναι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Νομίζω ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Απόλλων είναι ακόμη πιο δυνατός στην έδρα του. Κάναμε την προετοιμασία μας με αρκετά προβλήματα, αλλά και πάλι ο βασικός μας στόχος θα είναι αυτός που μας έφερε ως εδώ, να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος συμπλήρωσε πως: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που στο γήπεδό της είναι ακόμη πιο δυνατή. Ξέρουμε ότι θα έχουν μεγάλη επιθυμία να νικήσουν το παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι είναι ομάδα που δεν τα παρατά εύκολα, αλλά κι εμείς προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας, να παίξουμε χωρίς άγχος και πίεση για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: