Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι»

Τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ στο επικείμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, δεν θα είναι εύκολα, όπως τόνισε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι»
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται την Κυριακή (28/04, 17:00) από τον Απόλλωνα στην Πάτρα, για την 25η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ στον ανδρών σε ένα ματς δύσκολο όπως εξήγησε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε στα δυνατά σημεία των Πατρινών τονίζοντας ότι οι παίκτες θα κάνουν ό,τι μπορούν στο παρκέ και για να είναι ανταγωνιστικοί.

«Ο Απόλλων είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Προσπαθεί και καταφέρνει να τρέξει στο παιχνίδι, παίζει πιεστική άμυνα, ενώ οι παίκτες του και καλό σουτ έχουν, αλλά και ιδιαίτερα εντυπωσιακοί είναι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση», είπε ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Απόλλων είναι ακόμη πιο δυνατός στην έδρα του. Κάναμε την προετοιμασία μας με αρκετά προβλήματα, αλλά και πάλι ο βασικός μας στόχος θα είναι αυτός που μας έφερε ως εδώ, να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά των παικτών, ο Λίνος Χρυσικόπουλος, σχολίασε: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που στο γήπεδό της είναι ακόμη πιο δυνατή. Ξέρουμε ότι θα έχουν μεγάλη επιθυμία να κερδίσουν το παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι είναι ομάδα που δεν τα παρατά εύκολα, αλλά κι εμείς προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας, να παίξουμε χωρίς άγχος και πίεση, για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Πάτρα σε αντίθεση με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, που παρότι το Σάββατο ακολούθησε ατομικό θα βρίσκεται στην 12άδα. Συγκεκριμένα οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα είναι οι: Χάτσερ, Κασελάκης, Χαραλαμπίδης, , Θεοδωράκος, Δέδας, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Καλλές, Χρυσικόπουλος, Αμπαράς και Κώττας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: