Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τσιώλης: «Ήρθε η ώρα να χαρούμε…»

Πάντα ήταν ο άνθρωπος που κρατούσε χαμηλά τους τόνους. Πάντα τους έβαζε όλους στη θέση τους. Πλέον, μπορεί και αυτός να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες του.

Τσιώλης: «Ήρθε η ώρα να χαρούμε…»
Οι πανηγυρισμοί έχουν ξεκινήσει. Όταν και ο Σάκης Τσιώλης λέει πως «μπορούμε να χαρούμε» τότε μπορεί κανείς να καταλάβει την επιτυχία της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, η οποία είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο έμπειρος τεχνικός είδε το δημιούργημά του να παίρνει την πρόκριση κόντρα σε έναν ΠΑΟΚ, τον οποίο «καθήλωσε» στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα λόγια του Τσιώλη:

Για τον αγώνα: «Αν και η στιγμή είναι τέτοια που πρέπει να μιλάμε για την επιτυχία της ομάδας, εν τούτοις πρέπει να θυμηθούμε έναν υπέροχο άνθρωπο, τον Αρτέμη Πουρναρά που έφυγε από κοντά μας.

Οι παίκτες και όλοι θέλαμε τη νίκη για το Φορμίκα. Σε δύσκολους καιρούς, το γεγονός ότι δίνουμε χαρά στον κόσμο δεν μπορεί να περιγραφεί το συναίσθημα. Νιώθω υποχρεωμένος, θέλω να αφιερώσω στους κυρίους Μπάκο και Καϋμενάκη, έχουν κάνει τόσα πολλά και μπορούν να χαρούν τώρα.

Πέρασε ο καλύτερος. Το ότι ο Αστέρας πέρασε τον ΠΑΟΚ δίνει περισσότερη αξία.
Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση. Δε νομίζω ότι υπάρχουν εκπλήξεις ανάμεσα στις 2 ομάδες. Μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση η πρόκριση και σίγουρα δίνει ένταση στον αντίπαλο ενόψει πλέι-οφ.

Γράφει ιστορία ο Αστέρας γιατί μπορεί να φτιάξει και το δικό του πυρήνα στον κόσμο.
Σήμερα-αύριο μπορούμε να το χαρούμε, όμως από τη Μ. Δευτέρα πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για τον τελικό.

Θα πάμε στον τελικό για να πρωταγωνιστήσουμε γιατί τέτοια είναι η εικόνα της ομάδας.
Όταν ξεκινούσαμε την προσπάθεια τον Ιούνιο ξέραμε ότι έχουμε μια ομάδα που μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλά. Κάναμε καλό 2ο γύρο πέρσι, κρατήσαμε την ομάδα, είμαστε η μόνη ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει 30 παίκτες».

Για Γεωργακόπουλο: «Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε. Ήρθε κάποτε μια μέρα που πήραμε την ευκαιρία από τον προπονητή. Ο Γιώργος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία γιατί έχει δουλέψει. Έχω πει ότι ο Μπαντής είχε τη μικρότερη ευθύνη αλλά ψυχολογικά δεν ήταν πολύ καλά και βάλαμε το Γεωργακόπουλο που τα πήγε περίφημα και με τον ΟΦΗ και σήμερα».

Για Φούλοπ-Μπαρτολίνι: «Ο Φούλοπ επανέρχεται αν και δεν είναι εύκολο γιατί πρέπει να βγάλει εκτός τον Μπαντή και τον Γεωργακόπουλο. Για τον Μπαρτολίνι αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε ενόψει της συνέχειας».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Κι εγώ ήμουνα υπέρ να έρθει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Η δική μας ομάδα ενθουσιάζεται με τον κόσμο. Μακάρι να συνεχίσει ο κόσμος να έρχεται αλλά είμαι ενθουσιασμένος γιατί είδα και ένα πανό από τη Σπάρτη που σημαίνει ότι ο Αστέρας εξαπλώνεται».

Για τον αν είναι η μεγαλύτερη διάκριση για τον ίδιον: «Έχω παίξει 3 φορές στα ημιτελικά ως προπονητής και το να φτάνεις τελικό είναι μεγάλο πράγμα. Ελπίζω να μην παίξουμε 3 φορές τελικό για να πάρουμε το κύπελλο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: