Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σκόρδας: «Το σχέδιό μου για τον Άρη»

Παράταση μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για τη νέα διοίκηση του Άρη ζήτησε ο Λάμπρος Σκόρδας, κατά την ομιλία του στην γενική συνέλευση της ΚΜΑ.

Σκόρδας: «Το σχέδιό μου για τον Άρη»
Το δικό του σχέδιο για την διοικητική και αγωνιστική ανάκαμψη του Άρη κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας, στην γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών.

Η θέση που πήρε στην γενική συνέλευση της ΚΜΑ:

«Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη και εκλογές την Τρίτη 7 Μαΐου. Οι υποψήφιοι να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους και ο κόσμος να αποφασίσει. Εμείς έχουμε σχέδιο: είσοδος στο άρθρο 99 με άλλο σχέδιο και συμφωνία με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν, να κρατήσουμε τον κορμό που υπάρχει και να ενισχύσουμε την ομάδα.

Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές στην Λέσχη. Γιατί όχι και ταυτόχρονα με αυτές της ΠΑΕ. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε αυτά που θα κάνουν το σχέδιό μας πετυχημένο. Να ψάξουμε ακόμα και επενδυτή. Τότε θα πρέπει να πουλήσουμε και τις μετοχές.
Δεν μπορούμε να είμαστε με άλλο πρόεδρο κάθε εβδομάδα. Μου είπε παίκτης ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε ανθρώπους να κλαίνε, να χαιρετούν και από την άλλη να μπαίνει άλλος πρόεδρος και να μας λέει “καλησπέρα”. Δεν γίνεται να διοικείται ο τεράστιος Άρης από αδύναμες διοικήσεις, αλλά από ανθρώπους που μπορούν να αναλάβουν το βάρος. Ας κατεβούν προτάσεις υποψηφίων ή να γίνει ψηφοφορία την επόμενη εβδομάδα και να σας αναλύσουμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε.

Αν υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται, δεν μπορούν να λένε ότι περιμένουν το πόρισμα, για το οποίο η ΠΑΕ είχε κλείσει την πόρτα για να μην βγαίνει τίποτα.

Η ομάδα είναι σε βαθιά κρίση. Έχουμε την ευθύνη των αποφάσεων. Προτείνω να ψηφίσει σήμερα το Σώμα να δοθεί παράταση μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη για να κατατεθούν ψηφοφορίες, στις οποίες θα συμμετέχουμε και εμείς.

Να μπει η ομάδα στο άρθρο 99 με άλλο σχέδιο. Εάν ο Άρης ξεφύγει από το καθεστώς της προστασίας που έχει σήμερα, το Δημόσιο δεν θα υπογράψει. Κατά τη γνώμη μου, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσοστό για να εγκριθεί η αίτηση.

Πρέπει να γίνει συμφωνία με τους παίκτες. Τα χρέη προς το δημόσιο είναι σε άλλο ποσοστό. Να γίνει εκ νέου η αίτηση και να βρει ο Άρης λύση, και έτσι δεν θα υπάρχει ουδέν πρόβλημα. Η νέα διοίκηση πρέπει να έχει διάρκεια δύο ετών, ώστε να οργανώσει μια εταιρία που είναι υπό διάλυση. Υπαγωγή του Άρη στο “99” με διακανονισμούς με παίκτες. Να γίνουν συμβόλαια με αυτούς που κινδυνεύει να χάσει, και ταυτόχρονα με συγκεκριμένες κινήσεις, η ομάδα του χρόνου να είναι πιο ισχυρή, ώστε να μην παλέψει για τη σωτηρία, αλλά να τερματίσει σε μια αξιοπρεπή θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: