Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«Στη Ρεάλ με Μακελελέ και Τιάγκο Σίλβα ο Αντσελότι»

Συνέχεια στη φημολογία που θέλει τον Αντσελότι να είναι ο επόμενος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος της σεζόν δίνει η γαλλική «Parisien». Μακελελέ και Τιάγκο Σίλβα θα πάρει μαζί του ο Ιταλός.

«Στη Ρεάλ με Μακελελέ και Τιάγκο Σίλβα ο Αντσελότι»
Ο Τιάγκο Σλίβα και ο Μάρκο Βεράτι ενδέχεται να αποτελέσουν τις πρώτες μεταγραφές της Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον ο Κάρλο Αντσελότι αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Αυτό αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η γαλλική εφημερίδα «Parisien», υποστηρίζοντας ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ που βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν μαζί με τον Ιταλό τεχνικό αναμένεται το επόμενο διάστημα να αποφασίσει για το μέλλον του.

Η απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα θα είναι σίγουρα μία από τις πρώτες που θα γίνουν με τον 54χρονο προπονητή στο τιμόνι των «μερένχες», όμως ο Βεράτι (Ιταλός χαφ) μπορεί να είναι ο επόμενος με ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, ο Αντσελότι δεν θα φτάσει στη Μαδρίτη συνοδεία μόνο αυτών των δύο ποδοσφαιριστών.

Ακόμη ένας που θα περάσει ή θα επιστρέψει καλύτερα στο «Μπερναμπέου» είναι ο Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος αποσύρθηκε στην Παρί και ενδέχεται να είναι ο βοηθός του Αντσελότι στο επόμενο βήμα της καριέρας του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: