Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«Πράσινοι» οι κορυφαίοι της Ευρωλίγκας!!

Παναθηναϊκο-κρατείται το γκάλοπ για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς στην Ευρωλίγκα. Πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού ο Διαμαντίδης. Ψηλά και οι παίκτες του Ολυμπιακού.

«Πράσινοι» οι κορυφαίοι της Ευρωλίγκας
Ο Παναθηναϊκός έχει τη μερίδα του λέοντος στις προτιμήσεις του κοινού για την ανάδειξη των κορυφαίων της Ευρωλίγκας. Στη διαδικτυακή ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο Δημήτρης Διαμαντίδης συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις του κοινού, ήτοι το 11,1% των ψήφων, ενώ τον ακολούθησαν τρεις συμπαίκτες του, οι Στεφάν Λάσμε (8,5%), Γιόνας Ματσιούλις (7,8%) και Ρόκο Λένι Ούκιτς (7,2%).

Ακολουθεί μία τριάδα παικτών του Ολυμπιακού με τον Κώστα Παπανικολάου πέμπτο με 6,5% και πίσω του τους Βασίλη Σπανούλη 6,1%) και Κάιλ Χάινς (5,6%), ενώ μετά την… παρέμβαση του Μίλος Τεόντοσιτς (5,4%) ακολουθεί στην ένατη θέση ο Γιώργος Πρίντεζης (5,3%) και τη δεκάδα συμπληρώνει ένα ακόμη μέλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Νέναντ Κρστιτς (3,7%).

Στη συνέχεια βρίσκουμε κατά σειρά τους Νεμάνια Μπιέλιτσα της Κάχα Λαμποράλ (2,9%), ο Ντούσκο Σαβάνοβιτς της Αναντολού Εφές (2,5%), ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα (1,9%), ο Βίκτορ Χριάπα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ρούντι Φερνάντεθ της Ρεάλ Μαδρίτης (1,7%), ο Σόνι Γουίμς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1,4%), ο Τζαμόν Λούκας της Αναντολού Εφές και ο Μάρκο Πόποβιτς της Ζαλγκίρις (1,3%), και τέλος ο Ντέιβιντ Λόγκαν της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς της Ζαλγκίρις (1,2%).

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι δέκα υποψήφιοι για τις δύο καλύτερες πεντάδες της φετινής διοργάνωσης (λαμβάνεται υπόψη η γνώμη του κοινού, αλλά μετρά και η ετυμηγορία ενός πάνελ «ειδικών»), από την οποία και θα προκύψει ο φετινός MVP. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: