Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Σάντα Κρουζ: «Του χρόνου δεν θα είμαι στη Σίτι»

Την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Σίτι προανήγγειλε ο Ρόκε Σάντα Κρουζ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μάλαγα και την Μποταφόγκο για την απόκτησή του.

Σάντα Κρουζ: «Του χρόνου δεν θα είμαι στη Σίτι»
Στην αποκάλυψη ότι οι μάνατζέρ του βρίσκονται σε συζητήσεις με την Μάλαγα προχώρησε ο Ρόκε Σάντα Κρουζ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nueva».

Ο Παραγουανός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ισπανική ομάδα, η οποία διατηρεί οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος φέρεται να επιθυμεί να αποχωρήσει από την αγγλική ομάδα, ενώ επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με την Μποταφόγκο που δεν είναι στις βλέψεις του.

«Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και το γνωρίζω. Οι μάνατζέρ μου αναλύουν αυτή τη δυνατότητα που έχει εμφανιστεί και υπάρχουν κάποιες συζητήσεις», ανέφερε αρχικά ο Σάντα Κρουζ και πρόσθεσε:

«Είναι μία πολύ μεγάλη. Είμαι κολακευμένος από το ενδιαφέρον τους. Είναι σημαντικό να σε θέλει ένας τέτοιος σύλλογος. Έχω, επίσης, επαφές με την Μάλαγα, αλλά εγώ δεν πρόκειται να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με την Μάντσεστερ Σίτι. Μπορώ να διαπραγματευτώ ως ελεύθερος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: