Κυριακή 28 Απριλίου 2013

«Να σταθούν στο ύψος τους οι διαιτητές»

Πολλές επιφυλάξεις για τους διαιτητές που ορίστηκαν για την αναμέτρηση της Λάρισας με την Καλλονή εκφράζουν μέσω ανακοίνωσής τους οι άνθρωποι των «βυσσινί».

«Να σταθούν στο ύψος τους οι διαιτητές»
«Σκιές» φαίνεται πως υπάρχουν λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Λάρισας με την Καλλονή για το πρωτάθλημα της Football League.

Η διοίκηση της ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσής της εκφράζει τις επιφυλάξεις της για τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν το παιχνίδι.

Μάλιστα τόνισαν ότι δεν ξέρουν τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση «ανθρώπινων λαθών».

Η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Επειδή όσο πλησιάζουμε χρονικά στον αγώνα με την Καλλονή, τόσο πληθαίνουν τα ανησυχητικά μηνύματα που μας έρχονται όχι μόνο από τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και από άλλες πηγές, ελπίζουμε η διαιτησία την Κυριακή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων μιας κρίσιμης αναμέτρησης, στην οποία διακυβεύονται πολλά.

Γιατί σε περίπτωση “ανθρώπινων λαθών” δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να προφυλάξουμε το παιχνίδι και την ομάδα μας από ενδεχόμενες αντιδράσεις. Και μη νομίζετε ότι αυτό είναι επικοινωνιακό τέχνασμα. Είναι η πραγματικότητα.

Γιατί, κύριοι, μην ξεχνάτε ότι οι φίλοι της ΑΕΛ είδαν την ομάδα τους να υποβιβάζεται από “κουμπωμένα” ματς πριν από δύο χρόνια και αρκετά θορυβημένοι βλέπουν τη διαιτησία στους 3 τελευταίους αγώνες (με εξαίρεση, ίσως, τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή) να δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζει.

Αν ευχόμαστε κάτι, είναι να μην δικαιωθούμε…

ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: