Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Βήμα παραμονής για Πίτερμπρο!!

Με το γκολ του Γκραντ ΜακΚαν, στο δεύτερο ημίχρονο, η Πίτερμπρο επικράτησε 1-0 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ για την 45η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη κι έκανε πολύ σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.
Η ομάδα του Ντάρεν Φέργκιουσον, είχε μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεκολλήσει από τις θέσεις που οδηγούν στη LeagueOne και έστω και στην υπεροχή λόγω διαφοράς τερμάτων, τα κατάφερε.
Ο Γκραντ ΜακΚαν ήταν αυτός που έναν «κεραυνό» από εκτέλεση φάουλ στο 64ο λεπτό χάρισε στην Πίτερμπρο τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και πλέον, κρατάει την τύχη της στα χέρια της, αναφορικά με την παραμονή στην Τσάμπιονσιπ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Ντου στο «Molineux», μετά τον …υποβιβασμό 

Μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην Τσάμπιονσιπ η Γουλβς, με τους οπαδούς της ομάδας να ξεσπούν κατά της διοίκησης και να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο, μετά την ήττα των «λύκων» από την Μπέρνλι. «Αυτοκτονεί» η Χαλ, βάσιμες ελπίδες για απευθείας άνοδο στη Γουότφορντ.
Σενάρια
Αυτό στο οποίο προσδοκά, πλέον, η Γουλβς είναι νίκη της στο ματς με την Μπράιτον, ενώ παράλληλα να περιμένει ήττα των Μπάρνσλεϊ και Πίτερμπρο, στα δικά τους παιχνίδια. Σε περίπτωση που οι «λύκοι» δεν τα καταφέρουν, θα αποτελέσουν τον πρώτο σύλλογο από το 1995 και μετά που θα υποβιβάζεται από την Πρέμιερ στην τρίτη κατηγορία μέσα σε δύο χρόνια.
Στα υπόλοιπα ματς…
Η Κάρντιφ σκόνταψε στην έδρα της με αντίπαλο την Μπόλτον (1-1), ενώ η Χαλ κινδυνεύει να χάσει την απευθείας άνοδο. Οι «τίγρεις» ηττήθηκαν από την Μπάρνσλεϊ (2-0), με τη Γουότφορντ να επικρατεί μέσα στην έδρα της Λέστερ (2-1) και να μειώνει τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στον ένα βαθμό!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Λέστερ-Γουότφορντ 1-2 26/04
Μπλάκμπερν-Κρίσταλ Πάλας 1-1 27/04
Μίλγουολ-Νότιγχαμ Φόρεστ 0-1
Γουλβς-Μπέρνλι 1-2
Κάρντιφ-Μπόλτον 1-1
Ίπουιτς-Μπέρμιγχαμ3-1
Μπρίστολ Σίτι-Χάντερσφιλντ 1-3
Μπλάκπουλ-Ντέρμπι 2-1
Μίντλεσμπρο-Τσάρλτον 2-2
Λιντς-Μπράιτον 1-2
Μπάρνστλεϊ-Χαλ 2-0
Πίτερμπρο-Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1-0

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: