Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Μόνο η Λεωφόρος δεν φτάνει!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την Λεωφόρο που από μόνη της δεν φτάνει για να... ανεβάσει αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό της ερχόμενης περιόδου.
Η επιστροφή στην Λεωφόρο στο σπίτι του ασφαλώς και ικανοποιεί την πλειοψηφία του κόσμου του τριφυλλιού, που από το αχανές και «κρύο» ΟΑΚΑ προτιμάει την «καυτή» Λεωφόρο. Φυσικά αν μιλάγαμε για άλλες «πλούσιες» εποχές με άλλα μπάτζετ ο Παναθηναϊκός θα ήθελε ένα μεγαλύτερο γήπεδο από την Λεωφόρο. Στην παρούσα φάση και στις δύσκολες οικονομικές στιγμές, που περνάει η ομάδα , από το να πληρώνει νοίκι στο ΟΑΚΑ και να μην έχει έδρα είναι προτιμότερο να επιστρέψει στην Λεωφόρο.


Προσοχή , όμως. Είναι λάθος και ο ίδιος ο Αλαφούζος και ο κόσμος να πιστέψει ότι με την επιστροφή στην Λεωφόρο, όλα τα προβλήματα λύνονται και ο Παναθηναϊκός θα τα παίρνει τα παιχνίδια στην έδρα του μόνο με τον παλμό του κόσμου. Την έχω ζήσει την Λεωφόρο και στα καλά της και στα άσχημά της.
Η Λεωφόρος μπορεί να αποδειχθεί έδρα, αλλά και μπούμεραγκ για τον Παναθηναϊκό. Αν παρουσιάσει καλύτερη ομάδα από αυτή, που παρουσίασε στην περίοδο που τελειώνει ναι τότε μπορεί η Λεωφόρος να «σπρώξει» την ομάδα. Αν, όμως, ο Παναθηναϊκός παρουσιάσει τα ίδια χάλια τα φετινά τότε η Λεωφόρος θα αποδειχθεί ταφόπλακα για την ίδια την ομάδα. Η μουρμούρα και η γκρίνια θα «τρυπάει» τα αυτιά των παικτών, αφού θα τα ακούνε σε πολύ κοντινή απόσταση και η έδρα θα λειτουργεί προς όφελος του αντιπάλου.
Για αυτό λέω, ότι μόνο με την Λεωφόρο δεν παίρνεις τις εντός έδρας νίκες, που δεν πήρες φέτος στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να έχεις και ομάδα. Αν αυτό συμβεί και ο Παναθηναϊκός αλλάξει πρόσωπο προς το καλύτερο τότε η Λεωφόρος θα είναι έδρα-κόλαση για τους αντιπάλους. Στην αντίθετη περίπτωση οι παίκτες και οι διοικούντες του Παναθηναϊκού θα περάσουν δύσκολες στιγμές....
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: