Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Να γιατί ο Νταμπίζας "κέρδισε" τον Αλαφούζο!

Παρά τις αντιδράσεις ο Γιάννης Αλαφούζος δεν φαίνεται να αλλάζει γνώμη για τον Νίκο Νταμπίζα. Πώς "έφαγε" το κόλλημα ο πρόεδρος και τι σχέση μπορεί να έχει ο Σαραβάκος;Αν και άκουσε πολλά το τελευταίο διάστημα, εντός και εκτός Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος επιμένει στην επιλογή Νταμπίζα, αν και από τεχνικό διευθυντή τον ...βάφτισε "σύμβουλο". Ο πρόεδρος του "τριφυλλιού", αν και πολλοί εκτιμούσαν πως με τις αντιδράσεις θα άλλαζε απόφαση, έχει ...κολλήσει με τον Νταμπίζα, καθώς θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για την ομάδα που θέλει να "χτίσει" στον Παναθηναϊκό.
Όπως γράφει η στήλη "Sportdog Penalty", από τις συζητήσεις που είχαν Αλαφούζος – Νταμπίζας, ο πρώτος έμεινε ...κατενθουσιασμένος και φαίνεται πως "κόλλησε" μαζί του, όπως παλιότερα με τους Φερέιρα και Βαρέλα. Θεωρεί πως ο παλαίμαχος άσος έχει ισχυρή προσωπικότητα, φιλοδοξίες, πείσμα, γνώσεις και ...γνωριμίες που μπορούν να βοηθήσουν το "τριφύλλι".
O Νταμπίζας έχει καταφέρει μέσα από τις συζητήσεις που έκαναν, να εντυπωσιάσει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού περισσότερο και από ο,τι ο Αναστασίου.
Άλλωστε, η άφιξη του "Ντάμπι" στην Παιανία, έκανε πιο εύκολο και το "ναι" του Δημήτρη Σαραβάκου, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί του... 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: