Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Δεκάδες συλλήψεις, δύο αστυνομικοί τραυματίες στο ΟΑΚΑ!!

Σε δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός, στον εσωτερικό και στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Δεκάδες συλλήψεις, δύο αστυνομικοί τραυματίες στο ΟΑΚΑ
Σε συνολικά 15 συλλήψεις και 39 προσαγωγές ατόμων για τα οποία εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Πανθρακικός, προχώρησε η αστυνομία. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, ενώ στους συλληφθέντες συγκαταλέγονται και έξι ανήλικοι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Κ. – Πανθρακικός, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο Ο.Α.Κ.Α και λίγο πριν τη λήξη, ομάδες οπαδών εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας. Στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές στις εγκαταστάσεις του Σταδίου και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Συνελήφθησαν συνολικά δεκαπέντε (15) άτομα και προσήχθησαν άλλα τριάντα εννέα (39) για τα οποία εξετάζεται η συμμετοχή τους στα επεισόδια.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

Δεκατέσσερα (14) άτομα ( εκ των οποίων 6 ανήλικοι), στον εσωτερικό και στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, γιατί μετά την διακοπή του αγώνα επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, ξύλα, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα,

Μία (1) ημεδαπή γιατί κατά την προσέλευσή της στο Στάδιο κατείχε δύο (2) καπνογόνα.

Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκαν δύο (2) αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: