Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Επιτέλους χαμόγελα και ανακούφιση

Όλη τη χρονιά περίμενε ο κόσμος να ζήσει μια… χαρά και έστω στο παραπέντε μπήκαν οι… καρδιές στην θέση τους.Ο κόσμος του ΑΡΗ έζησε μια από τις πιο δύσκολες χρονιές του σε ψυχολογικό και όχι μόνο επίπεδο αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα είναι γλυκό.
Ο χιλιοταλαιπωρημένος και πικραμένος λαός του ΑΡΗ που δεχόταν φέτος το ένα χτύπημα πίσω από το άλλο και μάλιστα τις περισσότερες φορές κάτω από την… ζώνη, χαμογέλασε και πάλι. Το χαμόγελο γιο’ αυτόν ήταν άγνωστο φανόμενο τουλάχιστον για φέτος. Η χρονιά ήταν από τις χειρότερες στην ιστορία του Συλλόγου και οι σκέψεις μαύρες και άραχνες.

Μετά το χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά κυρίως μετά την οριστική διακοπή στο ΑΕΚ-Πανθρακικός οι φίλοι του ΑΡΗ είναι σαν να κέρδισαν 5 χρόνια ζωής ακόμη. Η ανακούφιση τεράστια, η χαρά μεγάλη και η πρόσκαιρη αγαλλίαση προ των πυλών.

Μπορεί ακόμη να μην έχει τελειώσει τίποτα καθώς στην Ελλάδα πολλά έχουν δει τα μάτια μας ωστόσο κατά 95% έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
Ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται και του χρόνου εκεί που ανήκει κάνοντας την απόλυτη ανατροπή στην τελευταία στροφή…

Ο κόσμος του ΑΡΗ δεν μπορεί να χαρεί πολύ για το… αυτονόητο. Δεν αξίζει τέτοια χαρά. Το μέγεθος του Συλλόγου αλλά και η… κλάση αυτού του λαού δεν επιτρέπει πανηγύρια για κάτι που τα προηγούμενα χρόνια θα φάνταζε ουτοπία.

Το… στοίχημα πλέον είναι ο ΑΡΗΣ να βρει τον τρόπο να λύσει τα πολλά οικονομικά του προβλήματα σε βάθος χρόνου και να κάνει ξανά βήματα προς τα μπροστά. Αυτός ο απίστευτος, μοναδικός και ανυπέρβλητος κόσμος αξίζει πολλά και κάποια στιγμή πρέπει να ζήσει χαρές που τις αξίζει και που τους τις χρωστάνε…allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: