Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Σαββίδης: «Χρειάζεται ψυχή και δύναμη για να αντέξουμε»

 
Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Σαββίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη νίκη του «Γηραιού» και επισήμανε πως για να αντέξει η ομάδα του στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα χρειαστεί ψυχή και δύναμη.

Για τη νίκη στο Καυτανζόγλειο:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από το χθεσινό παιχνίδι. Το 3-0 μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι. Είχαμε πάνω από ένα μήνα να κερδίσουμε στο γήπεδό μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί δώσαμε χαρά και στον κόσμο μας.»

Για το αν για ν' ανέβει μια ομάδα στην Σούπερ Λιγκ είναι σημαντικές οι εντός έδρας νίκες :

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις στο γήπεδό σου.Στα παιχνίδια που έχουν απομείνει στην έδρα μας, έχουμε να δώσουμε δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις με Λάρισα και Παναιτωλικό, οι οποίες θέλουν και αυτές την άνοδο στη
Σούπες Λιγκ.»

Για το ότι κάποιοι λένε πως Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Σμύρνης και Παναιτωλικός δύσκολα θα χάσουν την απευθείας άνοδο:

«Για τον Απόλλων Σμύρνης ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Ο Παναιτωλικός όμως είναι μόνο 3 βαθμούς πάνω από εμάς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ένα παιχνίδι παραπάνω. Πιστεύω πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.»

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα θα «φορτσάρει» τις τελευταίες αγωνιστικές που είναι και οι πιο κρίσιμες και αν θα αντέξουν τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Πιστεύω πως αυτό μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια αλλά πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε και πολύ καλύτερα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και άποψή μου είναι πως θα χρειαστεί ψυχή και
δύναμη. Στα τελευταία οχτώ παιχνίδια θα υπάρχει η μεγαλύτερη πίεση αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε.»
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: