Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Δεν αντιμετωπίστηκε ισάξια η ΑΕΚ»

Δείγμα διάθεσης να μην αντιμετωπιστεί η ΑΕΚ όπως άλλες ομάδες που βρέθηκαν σε παρόμοια θέση χαρακτήρισε την απόφαση Τριτσώνη να διακόψει οριστικά το παιχνίδι ο Χρήστος Κωστής.

«Δεν αντιμετωπίστηκε ισάξια η ΑΕΚ»
Εξοργισμένος με την απόφαση του διαιτητή Τριτσώνη να διακόψει οριστικά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό εμφανίστηκε ο Χρήστος Κωστής.

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε πως εκείνη δεν αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίστηκαν άλλες ομάδες σε παρόμοιες περιπτώσεις (φωτογραφίζοντας το παιχνίδι του Άρη στη Βέροια).

«Τι να πούμε όταν μια τόσο ιστορική ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Εκτός του αγωνιστικού όμως, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που έγιναν σήμερα. Δεν της αξίζει της ΑΕΚ τέτοια μεταχείριση, όπως αυτή που είχε από τον διαιτητή. Ο κ. Τριτσώνης πήρε διαβεβαιώσεις απ’ όλους ότι μπορεί να βγει στο γήπεδο, συμφώνησαν -προς τιμήν τους- σ’ αυτό και οι άνθρωποι του Πανθρακικού- εκείνος όμως δεν το συνέχισε. Αυτό λέει σ’ εμάς ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω», ανέφερε.

Κι αφού τόνισε πως «είναι αδιανόητο για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ να μην αντιμετωπίζεται ισάξια με τις υπόλοιπες», κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Είδαμε περιπτώσεις όπου συνέβησαν παρόμοια περιστατικά και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Σήμερα όμως δεν έγινε αυτό, με αποτέλεσμα να χάνει η ΑΕΚ τις πιθανότητες που είχε στην τελευταία αγωνιστική. Μας έλεγε ο διαιτητής ότι “εγώ είμαι καριερίστας και δεν μ’ ενδιαφέρει η ΑΕΚ”. Κι αυτό είναι κάτι που μας εξοργίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: