Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Κρίνει πολλά ο αγώνας με τη Γιουβέντους»

Από το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας του με τη Γιουβέντους θα κριθεί η συμμετοχή της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, πιστεύει ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

«Κρίνει πολλά ο αγώνας με τη Γιουβέντους»
Βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά από την 3η Μίλαν, αλλά ακόμα ελπίζει πως θα προλάβει να «τσεκάρει» το εισιτήριό της για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Για να έχει ελπίδες, όμως, θα πρέπει η Λάτσιο να επικρατήσει της Γιουβέντους στον αποψινό αγώνα του Ολίμπικο, με τον οποίον ολοκληρώνεται η 32η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Μιλώντας την παραμονή του ματς, ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, έδειξε πως πιστεύει ακόμα στην κατάληψη της 3ης θέσης. «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μακριά από το στόχο μας, που είναι η έξοδός μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά με τα ματς που απομένουν, δεν μπορώ παρά να είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Το κακό είναι πως δεν εξαρτάται από εμάς, μόνο. Πρέπει αυτοί που βρίσκονται μπροστά μας να χάνουν βαθμούς. Μετά τον αγώνα με τη Γιουβέντους, θα μπορούμε να πούμε με μεγαλύτερη βεβαιότητα αν υπάρχουν ελπίδες για να τερματίσουμε τρίτοι», τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός.

Ο αγώνας με τη Γιουβέντους αναμένεται δύσκολος, κάτι που αναγνωρίζει ο Πέτκοβιτς. Ωστόσο έχει λόγους για να είναι αισιόδοξος. «Φέτος έχουμε παίξει τρεις φορές με την ομάδα του Κόντε και δεν έχουμε γνωρίσει, ακόμα, την ήττα. Αλλά αυτό που θέλουμε είναι η νίκη, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα μείνουμε μακριά από την 3η θέση. Για να γίνει αυτό, πρέπει όλοι οι παίκτες να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Κάτι που έχουν κάνει στο παρελθόν και που καλούνται να κάνουν και αύριο. Δυστυχώς οι προηγούμενοι αγώνες δεν μετρούν στην παρούσα φάση. Όλα ξεκινούν από το μηδέν», σημείωσε με έμφαση ο Πέτκοβιτς.

Κλείνοντας, ο προπονητής της Λάτσιο έδειξε προβληματισμένος με την κατάρτιση της ενδεκάδας. «Υπάρχουν πολλές απουσίες, αλλά και παίκτες που δεν είναι σε θέση να παίξουν 90 λεπτά. Θα λείπουν σημαντικοί παίκτες, ενώ κάποιοι άλλοι ενδέχεται να μην χρησιμοποιηθούν. Θα δούμε, πρέπει να παίξουν αυτοί που θα αισθάνονται καλά. Πάλι καλά που θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, που τόσο μας έλειψε στο ευρωπαϊκό ματς», τόνισε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, εκφράζοντας τον προβληματισμό του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: