Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ας ανάψουν μία λαμπάδα στο μπόι του Ζέκα!!

Για τη διαιτητική αβάντα στον Ολυμπιακό, τα άχαστα που χάθηκαν στο Φάληρο και το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι ..."χαίρονται για την ισοπαλία", γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης στο blog του στον sportdog... «Και μην τρελαινόμαστε και με τον Ολυμπιακό. Καλύτερο ρόστερ έχει, το πρωτάθλημα έχει πάρει στην έδρα του παίζει, αβάντα διαιτητική αν χρειαστεί θα έχει, αλλά δεν είναι και κανένα φόβητρο στην έδρα του. Τον ΠΑΟΚ δεν τον κέρδισε, από τον Ατρόμητο έχασε, οι ίδιοι οπαδοί του φωνάζουν για την απόδοση της ομάδας τους στο Φάληρο.Στον πρώτο γύρο είχε έρθει στο ΟΑΚΑ οι φίλοι του έλεγαν πάλι για τεσσάρα και άλλα τέτοια, αλλά έφυγε με το 2-2 και πανηγύριζε κιόλας....

Με αυτά τα λόγια έκλεινα το τελευταίο μου σχόλιο στο sportdog.gr και νομίζω, ότι ακριβώς έτσι έγιναν τα πράγματα. Αβάντα διαιτητική είχε ο Ολυμπιακός στο γκολ ισοφάρισης του Μήτρογλου (φάουλ Τζιμπούρ στον Σο), αλλά δεν είναι και κανένα φόβητρο στην έδρα του, όπως αποδείχθηκε και τώρα που ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρίες για τεσσάρα! Οι δύο ευκαιρίες του Μπαρμπαρούση και η μία του Ζέκα, απλά ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.

Επίσης έγραψα ότι οι οπαδοί του φωνάζουν για την απόδοση της ομάδας στο Φάληρο. Χθες έγινε συλλαλητήριο κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη από την μεγάλη μερίδα του κόσμου του Ολυμπιακού μετά το 0-1 και αυτό νομίζω λέει πολλά. Επίσης και σε αυτό το ματς, όπως και πριν τον πρώτο γύρο πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού έλεγαν για τεσσάρα, αλλά και τις δύο φορές γλίτωσαν από….τεσσάρα. Ας πάνε να ανάψουν μία λαμπάδα στο μπόι του Ζέκα, διότι αν έμπαινε τότε το γκολ το κοντέρ θα …έγραφε.

Φυσικά κανείς δεν πανηγυρίζει για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Μόνο τη νίκη χαίρεσαι , την ισοπαλία ποτέ. Στον Ολυμπιακό βλέπω ότι χαίρονται που δεν έχασαν από τον χειρότερο Παναθηναϊκό (για όλη τη σεζόν μιλάω) της ιστορίας του.

ΥΓ: Προς κάποιον που λέγεται Ompraks και όλα αυτά που μου έγραψε, εγώ προσευχή δεν έκαν , εσύ πήγαινε να ανάψεις μία λαμπάδα, που δεν έχασες αυτό το ματς. Και οι δικοί μου, όπως λες δεν το πήγαν καθόλου αβαβά το ματς είπαν ότι θα πάνε για τη νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη και αυτό έκαναν. Το ότι δεν κέρδισαν οφείλεται στην αστοχία των Ζέκα, Μπαρμπαρούση και τον Παππά, που δεν είδε το φάουλ του Τζιμπούρ στον Σο στο γκολ.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: