Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Μπορούσε περισσότερα αυτός ο Άρης»

Πολλά περισσότερα μπορούσε ο Άρης με το υλικό που διαθέτει αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Μπορούσε περισσότερα αυτός ο Άρης»
Την άποψη ότι με το υπάρχον ρόστερ ο Άρης θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Σούλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αυτός ο Άρης δεν μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη, αλλά θα μπορούσε να έχει κάποιους βαθμούς περισσότερους», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ο 46χρονος τεχνικός ανέφερε: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Εμείς, όμως, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για το παιχνίδι της Ξάνθης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για ποιον λόγο δέχθηκε να εργαστεί στον Άρη, παρότι έβλεπε ότι η ομάδα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα:

«Όταν αναλαμβάνεις μία ομάδα έξι παιχνίδια πριν από την λήξη του πρωταθλήματος, εκείνος που θα θυμούνται είναι ο προπονητής. Το μερίδιο επιτυχίας αναλογεί περισσότερους στους παίκτες. Είπα στα παιδιά να αποδείξουν ότι κάποιοι έκαναν λάθος για εσάς.

Σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο τα προβλήματα. Και άλλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ, είχαν προβλήματα. Εκεί πίστεψαν ότι θα τα καταφέρουμε, έχοντας βέβαια και τη βοήθεια του κόσμου. Ο Άρης είχε κάνει ένα λάθος που πλήρωνε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Κοιτούσαν να βάλουν από κάτω όποια ομάδα ήταν κοντά του στην βαθμολογία. Με τον ερχομό του κ. Σκόρδα λέγαμε ότι δεν μας ενδιαφέρει η πορεία των άλλων, αλλά τι θα κάνουμε εμείς. Τους είχα πει ότι για την παραμονή πρέπει να μαζέψουμε 34 βαθμούς. Τους είχαν φανεί πολλοί, όταν η ομάδα εκείνη τη στιγμή είχε 22-24 βαθμούς
».

Για το πραγματικό πρόσωπο του Άρη τη φετινή σεζόν, δεδομένου ότι φέτος έχει παρουσιάσει δύο διαφορετικά πρόσωπα:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Χθες ο Αστέρας ήρθε με πολλές απουσίες και πολλές ελλείψεις στη σύνθεσή του. Σταθήκαμε πολλοί τυχεροί, αφού κάθε φάση πήγαινε μέσα. Έτσι έγινε και με τον Λεβαδειακό, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ.

Αγχωθήκαμε γύρω στο 30’, αφού ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα. Απελευθερώθηκε η ομάδα και ο κόσμος. Είδαν ότι η ομάδα μπορεί, ακόμη και στα δύσκολα. Αυτό που αρμόζει στον φετινό Άρη δεν ήταν η έξοδος στην Ευρώπη. Αυτός ο Άρης δεν μπορούσε να παίξει στην Ευρώπη, αλλά θα μπορούσε να έχει κάποιους βαθμούς περισσότερους
».

Για το μέλλον του στην ομάδα:

«Αν σκεφτόμουν την επόμενη σεζόν, δεν θα σκεφτόμουν την επόμενη αγωνιστική και τον αγώνα που έχουμε με την Ξάνθη. Η συμφωνία που έχω με τη διοίκηση του Άρη είναι μέχρι το καλοκαίρι».

Για το ματς της επομένης αγωνιστικής, από τη στιγμή που απομένει η καταδικαστική απόφαση για την ΑΕΚ:

«Καλό θα ήταν να τελείωνε το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε τα παιχνίδια να τελειώνουν μέσα στα γήπεδα. Μην ξεχνάμε ότι ο Άρης είχε πέσει για ένα μπουκάλι που είχαν ρίξει οι οπαδοί του. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά για το παιχνίδι της Ξάνθης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: