Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Πάπε Σο: «Μου έγινε φάουλ»

Ο Σενεγαλέζος χαφ του Παναθηναϊκού, υποστήριξε πως του έγινε φάουλ στην αρχή της φάσης, της επίτευξης του γκολ του Ολυμπιακού

Πάπε Σο: «Μου έγινε φάουλ»
Ο Πάπε Σο, που ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση για την ομάδα του τριφυλλιού, τόνισε : «Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς και πιστεύω πως όλοι όσοι είδαν το ματς ξέρουν ότι ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε το μέγιστο δυνατό για εμάς και τους φίλους της ομάδας και όλος ο κόσμος ξέρει ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς» ενώ αναφερόμενος στη φάση του γκολ της ισοφάρισης των «ερυθρολεύκων» υπογράμμισε: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και δεν ξέρω αν είναι ή όχι οφσάιντ αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι προηγουμένως μου έχει γίνει φάουλ».

Αιχμηρός για την διαιτησία του Παππά, ήταν και ο Ιμπραήμ Σισοκό, με τον Ιβοριανό να δηλώνει: «Δώσαμε τα πάντα για τη νίκη. Μέσα στο γήπεδο κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά έπαιξε το ρόλο και διαιτησία. Υπάρχει απογοήτευση που μένουμε εκτός Ευρώπης γιατί στα μεγάλα ματς δείξαμε ότι μπορούμε» τόνισε αρχικά ο Σισοκό ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο παραμονής του ήταν λακωνικός στην απάντηση του: «Νιώθω καλά εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: