Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Καλαϊτζίδης: «Ανταποκριθήκαμε στο δυσκολότερο ματς»

Ικανοποιημένος για την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Καλαϊτζίδης: «Ανταποκριθήκαμε στο δυσκολότερο ματς»
Ευχαριστημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Βέροιας στο παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Μάλιστα, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» υπογράμμισε πως το τελικό σκορ (5-0) αδικεί την ομάδα των Χανίων, η οποία έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης:

«Ανταποκριθήκαμε στον σημαντικότερο αγώνα της φετινής περιόδου. Είχαμε καλή παρουσία και ιδιαίτερα σε ένα τομέα που τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Ιδιαίτερα απέναντι σε μια ομάδα που είχε να επιδείξει καλές παρουσίες στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι η έκταση που πήρε το σκορ αδικεί τον Πλατανιά. Είχαμε την ελπίδα ότι με νίκη σήμερα θα πετυχαίναμε το στόχο μας αλλά αυτό δεν έγινε. Έτσι θα πάμε στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό να διεκδικήσουμε βαθμολογικά οφέλη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την μαζική του παρουσία, η οποία έδωσε δυναμική στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: