Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Οι χαρούμενοι παίκτες φέρνουν επιτυχίες»

Στο καλό κλίμα στα αποδυτήρια της Μπάγνερ Μονάχου απέδωσε την εξαιρετική εφετινή πορεία της ομάδας, ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε. Ο πρόεδρος των Βαυαρών τόνισε πως οι χαρούμενοι παίκτες φέρνουν επιτυχίες στους συλλόγους και σε αυτό τον τομέα έριξε το βάρος της η γερμανική ομάδα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας συμπλήρωσε πως είναι καλό για κάθε ομάδα να υπάρχει αρμονία στα αποδυτήριά της.
Αρχικά, ο Ρουμενίγκε δήλωσε στο «spox.com»: «Κατά την εμπειρία μου, αν υπάρχει αρμονία στην ομάδα, τόσο πιο επιτυχημένος θα είσαι. Ξέρουμε πως δε μπορούμε να εγγυηθούμε κάτι τέτοιο, όμως δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε».
Στην συνέχεια, ο 57χρονος πρώην ποδοσφαιριστής τόνισε: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό του κυπέλλου. Για αυτό τον λόγο θα αντιμετωπίσουμε τη Βόλφσμπουργκ με σεβασμό».
Τέλος, αναφέρθηκε και στο θέμα του Μάριο Γκόμεζ: «Διάβασα τα όσα υποστηρίζει ο παίκτης μέσω του εκπροσώπου του. Όμως δεν έχουμε μιλήσει ούτε με τον παίκτη, ούτε με τον μάνατζέρ του. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Γκόμεζ και θα πρέπει να περιμένουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: