Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Σκεφτείτε να έκανε λάθος…»

Τρεις σωστές αποφάσεις σε δύσκολες φάσεις πήρε ο βοηθός Καρατζίκας στο ντέρμπι των «αιωνίων», όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Σκεφτείτε να έκανε λάθος…»
Καλή χαρακτήρισε τη διαιτησία του ντέρμπι «αιωνίων» και ειδικά του βοηθού Καρατζίκα που αντεπεξήλθε στις δύσκολες φάσεις ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τους διαιτητές της 29ης αγωνιστικής στην εκπομπή:

ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα: «Ο Κουκουλάκης μετά από καιρό έκανε μία καλή διαιτησία σε ένα ήρεμο παιχνίδι. Λες και αυτό το παιδί τραβά τις περίεργες φάσεις. Πρώτη φορά μετά από καιρό που σφύριξε σε παιχνίδι που δεν είχε

Πανιώνιος-Skoda Ξάνθη: ««Ο Αρετόπουλος σωστά δεν έδωσε πέναλτι σε ένα χέρι που ήταν ακούσιο, αλλά ορθώς απέβαλε τον Μαρίν που χτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης».

Βέροια-Πλατανιάς: «Ο Αμπάρκιολης έκανε πολύ καλή διαιτησία».

Άρης-Αστέρας Τρίπολης: «Σωστά δόθηκε το πέναλτι στον Τάτο. Ο Σιδηρόπουλος δεν προβλημάτισε με την απόδοσή του».

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ: «Ο Καλογερόπουλος πέρασε χωρίς να ασχοληθεί κανείς μαζί του. Ήταν ένα ματς χωρίς προβλήματα».

ΟΦΗ-Ατρόμητος: «Η διαιτησία του Σπάθα ήταν καλή. Είναι έξυπνος διαχειριστής του αγώνα».

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Όλο το παιχνίδι έπεσε πάνω σε έναν βοηθό, τον Καρατζίκα. Στη φάση που βγαίνει ο Μπαρμπαρούσης τετ-α-τετ, φαίνεται πως ο Τοτσέ έρχεται από θέση οφσάιντ, αλλά δεν υπάρχει οφσάιντ, γιατί γίνεται ελεύθερο μετά από άουτ και από ελεύθερο δεν υπάρχει οφσάιντ. Στο γκολ που μέτρησε και στο γκολ που δεν μέτρησε, αμφότερα από τον Μήτρογλου, οι υποδείξεις του βοηθού είναι σωστές. Πήγε πολύ καλά, σκεφτείτε τι θα γινόταν αν έχανε κάποια από τις φάσεις».

ΑΕΚ-Πανθρακικός: «Το παιχνίδι αυτό θα τραβήξει καιρό… Δικηγόροι, αρχές θα ασχοληθούν μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: