Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Χολέμπας: Πιο δύσκολο μετά τη γιούχα!!

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ιδιαίτερα μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, αλλά και την γιούχα, στάθηκε ο Χοσέ Χολέμπας

Χολέμπας: Πιο δύσκολο μετά τη γιούχα
Ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας του Ολυμπιακού, επισήμανε: Κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο κόσμος αποδοκίμασε πολύ έντονα ιδιαίτερα μετά το γκολ των αντιπάλων και αυτό το έκανε πιο δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε τις νίκες τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να νικάς όταν ο αντίπαλος θέτει ως βασικό στόχο της χρονιάς μία καλή εμφάνιση εδώ".

Με την σειρά του ο Αριέλ Ιμπαγάσα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς, ενώ δεν δίστασε να εξάρει την καλή στρατηγική του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι: Είναι αλήθεια ότι μας κόστισε το ξεκίνημά μας. Δεν παίξαμε αυτό το οποίο θέλαμε και μπορούσαμε οπότε μας πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να έχουμε εκείνες τις φάσεις οι οποίες θα έφερναν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε. Ο κόσμος απογοητεύτηκε διότι ήθελε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν νομίζω ότι δεν προσπαθήσαμε αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Νομίζω ότι έπαιξαν πολύ καλά και ίσως ο κόσμος να μην το περίμενε αλλά αυτοί ήρθαν με συγκεκριμένο σκοπό, αμύνθηκαν σωστά, επιτέθηκαν σωστά πέτυχαν τον στόχο τους. Εμείς κάναμε αρκετά λάθη τα οποία τελικά πληρώσαμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: