Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Στροφή στο κύπελλο για τον «Δικέφαλο»

Στην πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης έχει στρέψει ήδη την προσοχή του ο ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπου η ομάδα του θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ αφήνει στο παρελθόν την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και τη νίκη 1-0 και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τους Αρκάδες.
Ο Γιώργος Δώνης έδωσε ανάσες σε ορισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να τους έχει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση στο ματς της Τούμπας. Η προσοχή όλων στον «Δικέφαλο» του Βορρά έχει στραφεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στο κύπελλο Ελλάδος και στον πρώτο ημιτελικό, αφού ο Ιβάν Σαββίδης έχει θέσει ως στόχο για την ομάδα του, την κατάκτηση του τίτλου.
Τέλος, σχετικά με το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να μπει με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: